David Beckham staat bekend om zijn voetbalkunsten. Hij heeft bij de crème de la crème van het Internationale voetbal gespeeld en daarnaast hij staat ook bekend als een man met stijl. Daar horen ook de nodige horloges bij. Momenteel is de Engelsman de trotse ambassadeur van het horlogemerk Tudor, maar daarvoor ging hij ook graag de deur uit met één van zijn Rolexen of ’n model van Patek Philippe. Hier zie je de dikste horloges uit de historische horlogecollectie van David Beckham.

De horloges van David Beckham

Een goed horloge maakt de man, dat laat David Beckham wel weer zien. De horloges van David Beckham hebben een pittig prijskaartje, want verschillende Rolex en Patek Philippe horloges passeren de revue. We lopen stuk voor stuk langs zijn mooie horlogecollectie

Rolex Sea-dweller Deepsea

Het horloge waarmee hij het meest werd gesignaleerd is de Rolex Sea-dweller Deepsea. Het horloge kan maar liefst tot 4000 meter onder water, vandaar ook de naam. Dit horloge van David Beckham is nieuw verkrijgbaar vanaf een €12.000,-.

David Beckham

Rolex Cosmograph Daytona

Een Rolex-collectie is niet compleet met dit iconische klokje. Een robuust horloge met een klassieke look. Perfect voor de horlogecollectie van David Beckham. De Rolex Cosmograph Daytona heeft een tweedehandsprijs tussen de €16.000,- en €19.000,-.

Rolex Yacht Master II

Eén van de opvallendste horloges van David Beckham is de Rolex Yacht Master II in de kleur ‘Yellow-gold’. Met een diameter van 44mm is het één van de grootste Rolex horloges ooit. Dit flamboyante klokje is te verkrijgen vanaf circa €16.000,-.

Vintage Rolex Datejust

Een vintage horloge voor de echte liefhebber. En dat is David Beckham wel. Voor de chique outfits kiest hij vaak voor een vintage horloge. Hij gebruikt een ander bandje voor een subtielere uitstraling. Dit horloge van David Beckham staat te koop vanaf €5.300,-. Maar dan heb je hem wel met de originele band.

Vintage Rolex Root Beer

Eén van de meest unieke horloges in de horlogecollectie van David Beckham is de Vintage Rolex Rootbeer. Ook hier gebruikt hij een leren band in plaats van de klassieke rolex-band. Prijs? Tussen de 15 en 24 duizend euro.

Vintage Rolex Submariner

Hij mag uiteraard niet missen in een Rolex-collectie, de Vintage Rolex Submariner. De zoveelste Rolex van de ex-profvoetballer. Ook dit horloge van David Beckham heeft een leren bandje voor de subtiele look. Voor een prijs van €13.000,- heb jij er ook één. Maar de prijs kan wel aardig oplopen tot een dikke €32.000,-.

Custom Rolex Sea-dweller

Hij heeft gewoon nog een Rolex Sea-dweller, waarom ook niet? Dit horloge van David Beckham is gepersonaliseerd door Bamford Watch Department, het is dus een unicum. De prijs hiervan is daarom ook niet bekend, maar die zal vast ongekend hoog zijn.

Patek Philippe Grand Complications Celestial

De man heeft niet alleen Rolexen. Het duurste horloge van David Beckham is de Patek Philippe Grand Complications Celestial. Een klassieker. Wát een plaatje, maar ook, wát een prijskaartje: €182.500 tot €280.000 euro(!).

Tudor Heritage Black Bay

Tegenwoordig zie je David Beckham steeds vaker met een Tudor-horloge lopen. Eén daarvan is de Tudor Heritage Black Bay. Een moderne versie van de klassieke uitgave van het merk. Daar heeft hij voor zijn doen niet zoveel voor hoeven neerleggen. Deze horloges hebben namelijk een prijskaartje van een slordige 3000 euro. David Beckham is merkambassadeur van Tudor, daarom zie je hem steeds vaker rondlopen met Tudor-klokje. Hij heeft het klassieke horlogemerk een nieuw leven ingeblazen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham) op


Je zou maar elke dag voor de spiegel staan en moeten kiezen tussen één van deze prachtige horloges, een onmogelijke opdracht. Toch doet David Beckham het elke dag en zorgt hij ervoor dat hij er tiptop uit ziet. Chapeau! Maar dan is hij er nog niet. Voordat hij het huis uit gaat, moet hij nog een auto kiezen uit de waanzinnige autocollectie van David Beckham, bizar!