Voetballers en dikke auto’s – een betere combinatie bestaat er niet. Voetballegende David Beckham kon in zijn tijd natuurlijk niet achterblijven. Hij had dan ook een dikke Lamborghini Gallardo in zijn dagen bij Real Madrid en LA Galaxy. Deze bizarre auto van David Beckham is nu gewoon te koop op Marktplaats!

De Lamborghini van David Beckham

Ferrari’s, Bugatti’s, Rolls Royce’s en zelfs Lamborghini’s, voor voetballers is niets te gek. David Beckham had een hele bijzondere Lamborghini Gallardo voor zijn deur staan. Normaal zien we deze auto in een gele kleur verschijnen, maar Beckham koos voor een veiligere en stijlvollere kleur grijs. Tegenwoordig staat er een streep op de motorkap. Deze is er waarschijnlijk opgezet door de huidige eigenaar. Wij vinden deze streep afschuwelijk, maar iedereen heeft zo zijn eigen smaak. Mocht je deze voormalige auto van David Beckham willen kopen op Marktplaats, dan kun je het er gelukkig heel gemakkelijk af laten halen.

auto david beckham

auto david beckham

Stijlvol en enorm krachtig

Ook de binnenkant is stijlvol, exact wat we van David Beckham hadden verwacht. In de horlogecollectie van David Beckham zitten namelijk ook een aantal luxueuze pareltjes. De stoelen van de sportwagen zijn bekleed met zwart leer en grijze stiksels. In 2004 kreeg de Engelse voetballer deze auto van een Lambo-dealer. Er zit dan ook de nodige kracht onder de motorkap: een V10 liter motor met 500 pk en 510 nm, dat is zeker niet mis. Met deze bak zit je binnen de 4,2 seconden op de 100 kilometer per uur en behaal je een topsnelheid van 309 kilometer per uur. En dan hebben we nog niet eens over het prachtige geluid gesproken.

auto david beckham

auto david beckham

De auto van David Beckham op Marktplaats

Mocht dit je nou interessant in de oren klinken, dan kun je de auto van David Beckham gewoon op Marktplaats kopen. Voor een kleine 112.500 euro is deze brute sportwagen helemaal van jou.

lamborghini david beckham