Cars & Bikes

Kijken: In deze beestachtige wagen scheurt Bas Nijhuis over de Twentse wegen

bas nijhuis auto

Heren, start jullie motoren, want we maken een opwindende reis in de wereld van de voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis en zijn prachtige auto. Als je dacht dat Bas alleen maar beslissingen nam op het voetbalveld, wacht maar tot je ziet hoe hij zich op de weg gedraagt, cruisend in zijn RAM 1500 LARAMIE.

Bas Nijhuis, van voetballer tot scheidsrechter

Voordat we ons volledig storten op de auto van Bas Nijhuis, laten we de man achter het stuur leren kennen. Bas Nijhuis, geboren op 12 januari 1977 in Enschede, Nederland, is geen gewone scheidsrechter. Sinds 2005 is hij een prominent figuur in het Nederlandse voetbal, waarbij hij wedstrijden leidt in de Eredivisie. Maar zijn reis in de voetbalwereld begon al veel eerder, toen hij zelf als speler actief was en uitkwam voor RKSV VOGIDO en De Tubanters 1897 in zijn geboortestad.

Het was echter langs de zijlijn waar Bas echt zijn roeping vond. Op vijftienjarige leeftijd begon hij voetbalwedstrijden te fluiten. Snel vooruit naar het seizoen 2005/06, en hij verdiende de felbegeerde A-status voor scheidsrechters van de KNVB (Koninklijke Nederlandse Voetbalbond). Bas Nijhuis was niet alleen een nationale sensatie; hij liet ook zijn vaardigheden zien op internationaal niveau, met het fluiten van UEFA Champions League-wedstrijden, waaronder de memorabele confrontatie tussen Arsenal en Liverpool in 2008.

Ontmoet de auto van Bas Nijhuis: RAM 1500 LARAMIE

Nu we weten dat Bas Nijhuis geen doorsnee scheidsrechter is, laten we onze aandacht richten op zijn indrukwekkende auto – de RAM 1500 LARAMIE, geboren in maart 2021. Deze Nederlandse scheidsrechter heeft een voorkeur voor de betere dingen in het leven, zoals blijkt uit zijn keuze voor deze wielen. De RAM 1500 LARAMIE, een indrukwekkende pick-up truck, maakt indruk met een startprijs van 95.369 euro. Maar geloof ons, het is elke cent waard.

Onder de motorkap wordt dit beest aangedreven door een bulderende motor met 402 pk, draaiend op een combinatie van benzine en LPG.

Een klasse apart

Net als Bas Nijhuis op het voetbalveld, of in de studio van Vandaag Inside, steelt de RAM 1500 LARAMIE de show op de weg. Deze pick-up truck heeft indrukwekkende afmetingen met een wielbasis van 3.670 mm en een maximale laadcapaciteit van 1041 kg, waardoor het een kracht is waarmee rekening moet worden gehouden. Of je nu vracht vervoert of door de straten van de stad rijdt, dit voertuig betekent serieus zaken.

Achter het stuur

We kunnen ons alleen maar voorstellen welke adrenalinekick Bas Nijhuis ervaart achter het stuur van zijn RAM 1500 LARAMIE. Het weerspiegelt zijn persoonlijkheid die groter is dan het leven zelf en zijn liefde voor alles wat gedurfd en krachtig is. Net zoals hij onbevreesd is op het voetbalveld, verovert hij met stijl de weg met zijn pick-up truck.

Dus, heren, hier heb je het – Bas Nijhuis, de scheidsrechter extraordinaire, en zijn ongelofelijke RAM 1500 LARAMIE, een match made in de automotive hemel. Of hij nu het fluitje blaast op het voetbalveld of iedereen in het stof achterlaat op de weg, één ding is zeker – Bas Nijhuis weet hoe hij een entree moet maken, en zijn keuze van wielen is daarop geen uitzondering.

Watch on YouTube