Wealth

Zien: dit is het Amsterdamse appartement van Frenkie de Jong

Foto: Bekende Buren

Frenkie de Jong is professioneel voetballer bij FC Barcelona, maar met rugnummer 8 is hij als speler niet alleen actief op het voetbalveld. De geboren Arkelaar is ook een actieve speler op de Nederlandse huizenmarkt. De Jong verhuurt namelijk zijn luxe appartement in Amsterdam.

Frenkie de Jong bij FC Barcelona

Als speler van FC Barcelona is Frenkie de Jong geen onbekend gezicht in de voetbalwereld. De inmiddels 25-jarige middenvelder prijkte op verschillende voorpagina’s van vooraanstaande sportkranten toen hij in 2019 van Ajax naar FC Barcelona verkaste. Met de transfer ging een bedrag van 86 miljoen euro gemoeid. Bij de Catalaanse club heeft de Nederlander zich opgewerkt tot vaste klant in het basiselftal. Als basisspeler bij de Catalaanse topclub zou je zeggen dat hij  aardig wat geld verdient. Dat is ook zo, want de Jong verdient inmiddels als basisspeler 14 miljoen euro per jaar. Bovenop dat bedrag kan de voetballer bij het behalen van bepaalde targets en prijzen ook nog een aantal bonussen bijschrijven. Een bonus die in elk geval wél vaststaat, is het verhuurbedrag van het luxe appartement van Frenkie de Jong in Amsterdam.

Appartement van Frenkie de Jong in Amsterdam-Zuid

Het appartement van Frenkie de Jong heeft een woonoppervlakte van 96 vierkante meter. Deze vierkante meters zijn uitgesmeerd over vier kamers die zijn verdeeld over twee woonlagen. Het Amsterdamse appartement heeft één slaapkamer, een ruime keuken met inbouwapparatuur, een badkamer, een separaat toilet, een royale woonkamer en twee balkons. Er is tevens een dakterras waar je heerlijk op kan zonnen als de zon schijnt.

Frenkie de Jong als huisbaas?

Frenkie heeft het huis weten te bemachtigen voor een bedrag van 700.000 euro. Dat is een stuk duurder dan de woning van Frenkie de Jong in Arkel. Al kan hij dat zich, met zijn ruime salaris van 14 miljoen euro, makkelijk veroorloven. Het appartement wordt op dit moment verhuurd voor een bedrag van 1650 euro per maand plus een waarborgsom van 3300 euro. Dat is toch een lekker extraatje per maand voor Frenkie!

Meer zien van het appartement van Frenkie de Jong? Ga dan naar de website van Bekende Buren.