De ene man houdt er wel van, de andere man houdt er totaal niet van. We hebben het over tatoeages. Een 26-jairge Australische vrouw heeft inmiddels ruim 98 procent van haar lichaam onder de tatoeages zitten. De Australische vrouw Amber Luke deed een leuk experiment. Zij liet alle tatoeages bedekken met make-up. Het resultaat mag er zeker zijn.

Wie is Amber Luke?

Amber Luke is een vrouw van 26 jaar uit Australië. Zoals eerder benoemd heeft ze bijna 100 procent van haar lichaam bedekt met tatoeages. De totale kosten voor alle tatoeages samen komen neer op zo’n 90.000 euro. Daarnaast heeft ze ook een gespleten tong. Je moet zeker niet schrikken als je haar tegen komt in het dagelijks leven, het kan nogal imponerend overkomen. Amber Luke heeft namelijk niet alleen haar huid getatoeëerd, maar ook haar eigen oogballen.

Bizarre transformatie

In een aflevering van de televisieserie Truly’s Transformed van Truly krijgt Amber te maken met een echte transformatie. Alle tatoeages op het lichaam van Amber Luke worden bedekt met make-up, omdat iedereen benieuwd is hoe het lijf eruit ziet zonder de tatoeages. Het is erg moeilijk om daar een beeld van voor te stellen, omdat letterlijk bijna haar hele lijf is volgeplakt.

Reactie van de Australische dame

Amber Luke weet op het eerste gezicht niet goed om te gaan met de transformatie. Ze zegt: “Ik weet niet eens hoe ik moet reageren. Jezus Christus, ik was zo basaal. Ik haat het ,want het voelt alsof ik weer een tiener ben, en het maakt me echt uit. Ik vind het echt helemaal niet leuk.”. Amber Luke reageert dus allesbehalve positief, maar dat is waarschijnlijk de reden waarom ze ervoor heeft gekozen om zoveel tatoeages te nemen. Ook de moeder van Amber Luke reageert om de transformatie: “Waar is mijn dochter? Ik vind je leuk met je tatoeages. Ik ben er zo aan gewend dat je jezelf bent met tatoeages. Het was een mooie ervaring, want je krijgt niet vaak de kans om terug in de tijd te gaan en te zien hoe je dochter er op deze leeftijd uitzag. Je krijgt niet vaak de kans om terug in de tijd te gaan en te zien hoe je dochter er op deze leeftijd uitzag”.