We wisten eerder al dat Amazon naar Nederland kwam en sinds maart werd dit officieel. Via het van oorsprong Amerikaanse bedrijf kan van alles worden besteld. De website houdt het niet alleen bij producten. Ook films en series zijn nu goedkoop te zien via de streamingsservice Amazon Prime Video.

Amazon Prime Video

De tijd dat we enkel series en films streamden via Netflix ligt ver achter ons. In deze tijden kunnen we onder andere content scoren via Disney+ en Cinetree. Amazon Prime Video was al eerder te gebruiken. Toch is het nu veel aantrekkelijker te worden om een abonnement af te sluiten. Een lidmaatschap kost nu namelijk maar €3,- per maand. Een koopje dus, zeker als we kijken naar het grote aanbod aan de films en series die je voor dit geld tot je beschikking krijgt.

Amazon Prime Video

Original series en films

Netflix overheerst het televisieserielandschap met een aantal Netflix Originals. Goede voorbeelden hiervan zijn The Witcher en Stranger Things. Ook op Amazon Prime Video zijn een aantal series en films te vinden die specifiek zijn geproduceerd voor en door het streamingplatform. Eén voorbeeld is Hunters. Deze serie draait om een groep nazi-jagers die onder leiding van het personage van Al Pacino op wraak zint en een klopjacht op oorlogsmisdadigers inzet. Ook het veelbesproken Fleabag (de serie won 4 Emmy’s) en het vette American Gods zijn op het platform te vinden.

Gouwe ouwe’s

Amazon Prime Video biedt niet alleen Originals aan, maar ook een aantal oudere series en films die de moeite waard blijven. Zo zijn komedieseries The Office en Two and a Half Men te bewonderen. Mocht je het meer in de fantasy-hoek zoeken, dan staat Supernatural tot je beschikking. Ook de Harry Potter-films staan op Amazon Prime Video. De films lenen zich perfect voor een uitgebreide filmmarathon.

Amazon Prime Video

Lidmaatschap

Mocht je geïnteresseerd zijn in Amazon Prime Video, neem dan een kijkje op de website. Daar vind je het geheel aanbod dat de streamingservice te bieden heeft. Een proefperiode van een maand afsluiten is ook een optie.