Het internet staat bol van de bizarre koopjes. Van goedkope Adidas-schoenen tot enorme zwembaden, letterlijk alles is er te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spotgoedkope, elektrische Lamborghini? Alibaba.com verkoopt namelijk deze elektrische supercar voor een spotprijs.

Spotgoedkope elektrische supercar van Alibaba

Dat onze vrienden van AliExpress en Alibaba auto’s verkochten, wisten we al. Een aantal maanden geleden schreven we namelijk over een elektrisch busje die je daar gewoon kunt kopen. Hier kunnen tot maar liefst acht mensen in en dat voor bijna geen geld. Voor iedereen die toch van wat meer luxe en snelheid houdt, heeft de koopjessite nu een nieuwe aanbieding. Een spotgoedkope, elektrische Lamborghini weltevestaan.

Supercar AliExpress

Een Lamborghini, maar dan veel goedkoper

Vergeet alle nieuwe Lamborghini, Ferrari’s of Bugatti’s. De nieuwe supercar van Alibaba wordt dé hit van de komende tijd. Het design is nagenoeg perfect gestolen van Lamborghini, al zien we er ook wat elementen van een Ferrari in terugkomen. Kortom: de supercar brengt toch enigszins de uitstraling van een klasse bak, mee terwijl je er maar een schijntje voor hoeft te betalen.

Supercar AliExpress

Verkrijgbaar in bijna alle kleuren van de regenboog

Tonnen betalen voor een supercar op benzine is met deze bolide verleden tijd. Deze ‘supercar’ kost namelijk “slechts” 15.800 dollar. De wagen is in verschillende kleuren te bestellen. Zo zien we de kleuren goud, groen, geel, rood en wit terugkomen op de foto’s. De spotgoedkope supercar biedt plaats voor twee personen en heeft zelfs een ‘digital dashboard’ en airconditioning.

supercar aliexpress

Met enorme topsnelheden vlieg je over de straten

Op het filmpje zien we de supercar van Alibaba nog aardig snel optrekken en met piepende banden remmen. Met een batterij van 4000W en 72V tikt deze elektrische bolide topsnelheden van 50 kilometer per uur aan. Zie je jezelf al rondrijden door je stad in deze bak? Ga voor meer informatie naar de verkoopadvertentie.