Het was wachten, wachten en nog eens wachten voor de bestellers van deze supercar. Maar na twee jaar worden de eerste Bugatti Chiron Super Sport 300+ modellen dan eindelijk geleverd, en wat zijn het een pareltjes.

De Bugatti Chiron Super Sport 300+ is bruter dan bruut

Noem het maar een luxeprobleem. De rijke lui die het geld over hadden voor een Bugatti Chiron Super sport 300+ hebben tot wel twee jaar lang moeten wachten op de sleutel. Maar uiteindelijk is de auto het wachten natuurlijk meer dan waard. De nieuwste Bugatti heeft een vermogen van maar liefst 1577 pk en een topsnelheid van 440(!) km/u, ongekend!

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Slechts 8 van de 30 zijn op de post gedaan

In september 2019 werd de Bugatti Chiron Super Sport 300+ aangekondigd. Sindsdien konden geïnteresseerden hun bestelling plaatsen. Na jaren van ontwerpen, fabriceren en testen zijn de eerste acht exemplaren nu onderweg naar hun eigenaar. De overige 22 moeten nog een tijdje wachten, hoe lang dat nog gaat duren, is niet duidelijk.

“De Bugatti Chiron Super Sport 300+ is de snelste hypersportwagen die we ooit gemaakt hebben en is het ultieme bewijs van de technische passie, technische expertise en het meedogenloze streven naar prestaties waar ons merk synoniem voor staat. We zijn verheugd om de eerste acht eenheden van dit model te kunnen leveren aan onze klanten, en hen het pure gevoel van snelheid achter het stuur te laten ervaren”, zegt Christophe Piochon, Managing Director of Production and Logistics.

Bugatti Chiron Super Sport 300+

Ben jij één van de gelukkigen?

Niet alleen het innerlijk van deze auto is beter dan ooit tevoren, ooit de buitenkant is om op te kwijlen. De klassieke uitstraling van de Bugatti Chiron komt uiteraard weer naar voren, maar zoals verwacht is er een moderne en verbeterde ‘touch’ in doorgevoerd. Mocht jij 3.500.000 euro hebben neergeteld voor de Bugatti Chiron Super Sport 300+, dan heb je vast een mailtje gekregen over wanneer deze brute bak voor je voordeur staat. Meer weten over deze droomauto? Neem een kijkje op de website van Bugatti.

Bugatti Chiron