Autoliefhebbers opgelet! De auto van je dromen hangt nu voor het grijpen. De Bugatti Chiron Sport Carbon Black wordt namelijk nu aangeboden door een Nederlandse verkoper. Deze brute supercar is nu voor iedereen in ons kikkerlandje (met een dikke portemonnee) binnen handbereik.

Bugatti Chiron Sport Carbon Black te koop in Nederland

De Bugatti Chiron Sport staat bij iedere autoliefhebber hoog op het lijstje. Al sinds klein zien we deze auto in onze dromen voorbij sjeesen. Het prachtige, unieke Bugatti-design met de transparante motorkap en de vier krachtige uitlaten wordt door bijna geen andere supercar geëvenaard. Deze wagen straalt gewoon één en al kracht en snelheid uit. Het komt niet zo vaak voor dat een auto als deze te koop wordt aangeboden in Nederland. Daarom is het nu extra speciaal dat een prachtige Bugatti Chiron Sport Carbon Black nu voor het oprapen ligt in Nederland.

Bugatti Chiron Sport Carbon Black te koop in Nederland

Een prachtige uitvoering

Mooier dan dit ga je ze niet krijgen. De Bugatti Chiron Sport die nu te koop staat in Nederland heeft een matzwarte lak met blauwe details. Hierdoor wordt de auto van onze dromen nog mooier. Het blauw matcht perfect met de donkere uitstraling van het Carbon Black. We kunnen er nog uren over doorpraten, maar de foto’s spreken voor zichzelf.

Bugatti Chiron Sport Carbon Black

Ook de binnenkant is om van te schuimbekken. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en de blauwe kleur geeft een sportieve uitstraling. Het vermogen van deze brute Bugatti Chiron Sport Carbon Black is ook niet gek, met 1.500 pk scheurt deze dikke bak over de snelwegen van Nederland, bizar.

De wagen is alleen weggelegd voor mensen met een hele zware bankpas

Een droomauto is natuurlijk niet zomaar een droomauto. Aan de auto van je dromen hangt namelijk een ongekend prijskaartje. Dat is bij deze Bugatti Chiron Sport Carbon Black natuurlijk niet anders. BTB-Group verkoopt deze super dikke wagen voor een megabedrag van 3.695.000 euro. Voor die prijs blijft het voor velen alleen maar bij dromen…. Droom in dat geval nog maar even weg bij een paar mooie plaatjes van deze geweldige bak.