Ben jij toevallig van plan om dit weekend een oudere vrouw aan de haak te slaan? Deze vrouwen zijn niet zomaar opzoek naar jonge mannen. Cougars zijn namelijk ontzettend zelfbewust, vaak vol zelfvertrouwen en ze weten precies wat ze willen. Omdat cougars niet tevreden zijn met minder dan ze verdienen, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

1. Weet wat je wilt

Ben je opzoek naar een vluggertje, friends with benefits of een langdurige relatie? Niet alleen komt het zelfvertrouwen wat gepaard met een duidelijke wil goed over op een oudere vrouw, het zorgt er ook voor dat er geen conflicten of verwachtingen ontstaan.

2. Laat haar jong voelen

Jullie zijn beide bewust dat er aanzienlijk leeftijdsverschil is, maar het is absoluut niet nodig om dit te benadrukken door het te zeggen. Zij wilt ongetwijfeld de klok terug draaien, zorg er dus voor dat zij zich jong voelt. Complimenteer haar op haar looks en houdt het gezellig – neem d’r mee uiteten, avondje uit of op een avontuurlijke date. Een cougar’s toyboy is als een rode cabriolet voor een man in zijn mid-life crisis. Zorg ervoor dat ze van de rit geniet.

 

3. Druk vooroordelen de kop in

Veel mensen kunnen niet goed omgaan met een groot leeftijdsverschil in een relatie, zeker niet in andermans relatie. Zorg ervoor dat jouw cougar zich geen zorgen hoeft te maken dat jij daar ook zo over denkt. Als jij de haters niet kunt weglachen, dan kun je ook niet van haar verwachten zij dat doet. Zorg ervoor dat de mening van anderen geen rol speelt binnen jullie verhouding.

4. Bezorg goede slaapkamer skills

De dagen dat een cougar ongemakkelijke seks had is heel lang geleden, zorg er dus voor dat je presteert. Wanneer je bij haar thuis komt zorg er dan dus dat je alle skills meebrengt. Indien je je niet zo zelfverzekerd voelt, vraag haar dan wat ze lekker vindt. Cougars vinden vaak andere dingen lekker dan jongere meiden, praat hier dus over.

5. Maak tijd

Zeker wanneer jullie verhouding bestaat uit een fling of een friends with benefits, is het belangrijk dat je beschikbaar bent wanneer ze erom vraagt. Houd jezelf niet voor de gek, je bent vast niet haar enige toyboy. Het heeft dus totaal geen zin om hard to get te gaan spelen. Wanneer je een reputatie ontwikkelt dat je slecht te bereiken bent, dan kom je steeds lager en lager op haar booty call list te staan.

6. Hunt online

Heb je problemen in het wild? Er zijn talloze datingsites die jou hierbij kunnen helpen. Onthoudt dat een cougar een ontzettend goede partner kan zijn, dus behandel haar met respect en wellicht houden jullie het een hele tijd met elkaar uit.

Gewoonvoorhem Date Essentials