Grote kans dat je ooit een vrouw tegen het lijf bent gelopen waarvan je dacht dat je die nooit zou kunnen versieren. De reden: ze is veel te knap. Niet zelden laten wij mannen ons afschrikken (en intimideren) door het uiterlijk. Is ze werkelijk beeldschoon, goed gevormd en gezegend met een bijna onweerstaanbare uitstraling. Dan moet je sterk in je schoenen staan om haar te veroveren. De concurrentie is immers niet mals. Ban die gedachte vanaf nu uit je hoofd, want met onderstaande tips kun je werkelijk elke vrouw versieren.

De mooiste vrouw versieren

Een vrouw versieren is in feite niks meer dan jezelf verkopen. Doe je dat met voldoende zelfvertrouwen, dan zou de schoonheid van een vrouw geen belemmering moeten zijn. Uiteraard is het versieren van die ene wat minder aantrekkelijke vrouw een stuk eenvoudiger, dat wil niet zeggen dat het bij de mooiste vrouw niet kan lukken. Het is een kwestie van de juiste mindset hebben. Kijk je door het uiterlijk heen en weet je haar te overtuigen met charme en humor, dan is de kans groot dat het lukt. Je gedrag en persoonlijkheid zijn namelijk je sterkste wapens.

Het begint bij jezelf

Een goed begin is het halve werk. Net zoals jij bepaalde zaken belangrijk vindt, geldt dat ook voor haar. Heb je een leuke baan, zie je er verzorgd uit en heb je jouw persoonlijke leven op orde, dan heb je haar al voor de helft gewonnen. Kortom, de mate van succes heb je zelf in de hand.

vrouw versieren

Bad boys winnen niet altijd

Bad boys hebben de naam om even snel de knapste vrouwen te versieren. Soms kan het inderdaad helpen om je als echte klootzak te gedragen, maar in de meeste gevallen is de vrouw die hiervoor valt niet degene die je wilt. Een echte vrouw straalt niet alleen zelfvertrouwen uit, maar heeft het ook. Bovendien kent zo’n vrouw haar eigen waarde. Dat maakt haat niet alleen woest aantrekkelijk, maar maakt het ook tot een echte uitdaging om juist haar te versieren.

De ‘friendzone’

Het is voor de meeste mannen de meest vervelende positie: de friendzone. Je bent niet haar vriend, maar behoort wel tot haar ‘inner circle’. In de meeste gevallen is het advies: zorg dat je er uit komt! Dat is zeker geen eenvoudige opgave, zeker niet als je looks niet je beste troef zijn. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is. Naarmate je vaker met haar omgaat, zul je haar beter leren kennen en zij jou ook. Dat kan een voordeel zijn als je haar subtiel laat weten dat je open staat voor meer dan alleen een vriendschap. Alleen dan kun je een stap verder gaan met deze vrouw versieren.

Toon interesse en wees interessant

Terwijl de gemiddelde man eerder oog heeft voor het uiterlijke vertoon, is de inhoud voor een vrouw juist veel belangrijker. Wil je die onweerstaanbaar mooie vrouw versieren, zorg er dan voor dat je ook wat te vertellen hebt. Een oppervlakkig gesprek is leuk, maar uiteindelijk bereik je meer met diepgang. Toon oprechte interesse en zorg ervoor dat jouw verhaal bij haar blijft hangen. Als je dat kan overgieten met een klein beetje emotie, dan is de kans groot dat je haar weet te raken.

Durf ervoor te gaan

Versieren is een kwestie van lef hebben. Dat klinkt logisch, maar veel mannen laten zich te snel intimideren door het uiterlijk van een vrouw. Als je er niet voor gaat, zal het je nooit lukken en uiteindelijk wil je wel slagen in je versierpoging. Besef dat elke vrouw het leuk vindt om aandacht te krijgen, bovendien is dat voor de categorie ‘mooie vrouwen’ juist vaak een probleem. Er zijn namelijk voldoende mannen die het niet durven om op een echt knappe vrouw af te stappen. Houdt in ieder geval in je achterhoofd dat elke vrouw het kan waarderen dat je een poging doet. Niet geschoten is namelijk altijd mis.