Blijkbaar is de Friendzone toch zo slecht nog niet. Volgens een onderzoek van de University of Texas is de kans dat je een abnormaal lekkere chick scoort namelijk groter wanneer je haar heel goed kent.

Onderzoek

In het onderzoek moesten koppels elkaar beoordelen op uiterlijk. Waaruit twee resultaten naar voren kwamen: de koppels die elkaar niet zo lang kende gaven hetzelfde cijfer en de koppels die elkaar al langer kenden gaven ook hogere cijfers. Uit dit onderzoek blijkt dat hoe langer je contact hebt met de chick van je dromen, des te meer kans je hebt om haar ook daadwerkelijk te versieren. Door langer met haar om te gaan komt ze andere dingen van je te weten en gaat ze je anders zien. Door bijvoorbeeld je gevoel voor humor te leren kennen, verandert haar eerste indruk. Wees een vriend, maar laat jezelf niet vallen in een valkuil genaamd The Friendzone.

Het beste wat je kan doen om ver van die valkuil vandaan te blijven is jezelf zichtbaar voor haar maken. Het is geen garantie dat zij uiteindelijk voor je zal vallen en als je na 12 maanden nog steeds bezig bent wordt het tijd om er een punt achter te zetten vriend.

 

Handig om te weten

  • Je hebt een 50/50 % kans met haar
  • Laat zien dat je de ballen hebt om naar haar toe te gaan. Vrouwen houden van mannen die er echt voor gaan!
  • Er word niet vaak op haar afgestapt, omdat ze ‘te knap’ is
  • Ze raakt gevleid
  • Zelfs de heetste chickie’s zijn onzeker
  • Je krijgt geen kans als je het niet probeert

Dus zie je een ongelofelijk knappe dame? Stap op haar af en probeer haar beter te leren kennen, je kansen zijn groter dan je denkt.