Entertainment

Dit zijn de beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023

beste netflix-films 2023

Een nieuw jaar betekent nieuwe mogelijkheden, nieuwe belevenissen en natuurlijk een nieuw aanbod van films op Netflix. Dit zijn de beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023.

De belangrijkste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023

Netflix staat al jarenlang bekend om de collectie aan top-content die ze bieden aan de kijkers. Het jaar 2023 zal daar ongetwijfeld geen verandering in gaan brengen. Dit zijn de beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023.

You People (27 januari) – 1 van de beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023

Als twee millennials uit Los Angeles verliefd worden komen ze midden tussen botsende families en culturen terecht en staan ze voor de ultieme relatietest: elkaars ouders ontmoeten. De cast bestaat onder andere uit Jonah Hill, Eddie Murphy, Lauren London, Nia Long en David Duchovny.

Watch on YouTube

Pamela, A Love Story (31 januari)

Nummer #2 in het rijtje van beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023 is Pamela, A Love Story. In deze documentaire vertelt de beroemde actrice Pamela Anderson aan de hand van persoonlijke video’s en dagboeken het verhaal van haar opkomst, romances en het beruchte sekstape-schandaal. De documentaire is een intiem portret van Pamela. Het is een soort liefdesverhaal dat het traject van Pamela Anderson volgt. Van meisje uit een kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en ook liefhebbende moeder.

Watch on YouTube

True Spirit (3 februari)

In deze avonturistische film volg je het verhaal van de dappere Australische Jessica Watson (Teagan Croft): Een 16-jarige tiener die haar droom achterna gaat. Jessica is vastbesloten om in 210 dagen de wereld rond te zeilen en wilt daarmee de jongste persoon worden die dat ooit heeft gedaan. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Watch on YouTube

Your Place or Mine (10 februari)

Debbie en Peter zijn twee ‘long distance’ vrienden. Debbie besluit om een levenslange droom na te jagen en Peter meldt zich vrijwillig aan om op haar tienerzoon te letten. De twee ruilen een week van huis en krijgen een kijkje in elkaars leven. Ze ontdekken dat ze elkaar toch niet alles hebben verteld en komen erachter dat wat ze denken dat ze willen misschien niet is wat ze echt nodig hebben.

Watch on YouTube

Luther: The Fallen Sun (10 maart)

Nog zo eentje die niet mag ontbreken in het rijtje van Netflix-films om naar uit te kijken in 2023. Het was al een tijdje bekend dat Idris Elba terug zal keren voor een Luther-fim. Maar nu is het dan eindelijk zover. In deze film vol mysterie, drama en misdaad bevindt de briljante detective John Luther zich in een cel wanneer Londen wordt geterroriseerd door een krankzinnige seriemoordenaar. Luther kan de onopgeloste moord niet uit zijn hoofd krijgen en ontsnapt uit de gevangenis om de moordenaar op te sporen.

Watch on YouTube

Murder Mystery 2 (31 maart)

Het eerste deel is één van de meest succesvolle Netflix-original films. Adam Sandler en Jennifer Aniston keren terug als Nick en Audrey voor een tweede deel van Murder Mysterie. De twee zijn inmiddels privé detectives geworden en beginnen hun eigen bureau samen. Het koppel worstelt om hun bedrijf van de grond te krijgen. Totdat ze plotseling midden in een internationaal onderzoek terecht komen wanneer hun vriend Maharaja wordt ontvoerd op zijn eigen bruiloft.

View post on Instagram
 

A Tourist’s Guide to Love (27 april)

In de romantische comedie genaamd A Tourist’s Guide to Love zie je hoe een reismanager na een  onverwachte breuk een opdracht accepteert om undercover te gaan en meer te weten te komen over de toeristenindustrie in Vietnam. Onderweg vindt ze avontuur en romantiek bij haar Vietnamese expat-reisleider. Ze besluiten de tourbus om te leiden om het leven en de liefde te ontdekken buiten de gebaande paden.

View post on Instagram
 

The Mother (12 mei)

Tijd voor wat actie! Een huurmoordenares, gespeeld door niemand minder dan Jennifer Lopez, is op de vlucht voor gevaarlijke vijanden. Maar komt uit haar schuilplaats om haar dochter te beschermen die ze eerder in het leven achterliet.

Watch on YouTube

Extraction 2 (16 juni)

Chris Hemsworth keert terug in een veelbelovende actiefilm. Tyler Rake heeft zijn missie in Dhaka, Bangladesh, ternauwernood overleefd. Maar de volgende missie staat alweer voor de deur. Tyler moet een familie bevrijden die overgeleverd is aan de genade van een Georgische gangster en infiltreert in één van ‘s werelds dodelijkste gevangenissen om hen te redden.

Watch on YouTube

They Cloned Tyrone (21 juli)

De lokale drugsdealer Fontaine (John Boyega) wordt door zijn rivaal Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met Slick Charles (Jamie Foxx) en Yo-Yo (Teyonah Parris) wilt hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een samenzwering van de overheid die experimenten verricht op de bevolking. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan. Een film die zeker niet mag ontbreken in het rijtje van beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023.

Watch on YouTube

Heart of Stone (11 augustus)

Nog een veelbelovende actiefilm in het rijtje van beste Netflix-films in 2023 is Heart of Stone. De makers van deze film geven nog niet al te veel informatie cadeau. Wat we wel al kunnen zeggen is dat acteur Gal Gadot in de huid zal kruipen van Rachel Stone: een inlichtingenagent. De enige vrouw die tussen haar machtige, wereldwijde vredeshandhavingsorganisatie en het verlies van haar meest waardevolle – en gevaarlijke – bezit staat.

Watch on YouTube

Love at First Sight (september)

In dit romantische drama zie je hoe personages Hadley en Oliver voor elkaar vallen tijdens een vlucht van van New York naar Londen. Na aankomst raken de twee elkaar kwijt en lijkt het een onmogelijke taak om elkaar ooit nog terug te vinden…

Damsel (13 oktober)

Prinses Elodie stemt ermee in om met een knappe prins te trouwen en komt tot de ontdekking dat het allemaal een valstrik was. Haar familie rekruteerde haar als offer om een schuld af te betalen. Na eerst opgesloten te zijn in een toren en vervolgens diep in het bos verborgen te zijn om te voorkomen dat een prins haar zou redden, zweert de langharige prinses wraak te nemen. Millie Bobby Brown zal te zien zijn als de hoofdrolspeler in het verhaal.

Watch on YouTube

Pain Hustlers (27 oktober)

Nadat ze haar baan is kwijtgeraakt neemt een vrouw, die moeite heeft met het opvoeden van haar dochter, uit wanhoop een baan. Ze begint te werken bij een falende farmaceutische start-up, maar wat ze niet verwacht, is het gevaarlijke afpersingsplan waaraan ze plotseling is begonnen.

View post on Instagram
 

A Family Affair (17 november)

De laatste film in het rijtje van beste Netflix-films om naar uit te kijken in 2023 is A Family Affair. Een onverwachte romance veroorzaakt komische gevolgen voor een jonge vrouw, haar moeder en haar baas, die worstelen met de complicaties van liefde en identiteit. Zac Efron en Nicole Kidman zullen te zien zijn als hoofdpersonages van deze romantische comedie.