Entertainment

Jennifer Lopez deelt beelden op Instagram waarin ze volledig uit de kleren gaat

Jennifer Lopez

Moeder Natuur lijkt maar geen vat te kunnen krijgen op Jennifer Lopez. De zangeres blijft keer op keer verbazen met haar killerbody. Ook nu was het weer raak: voor een reclamecampagne van haar nieuwe huidverzorgingslijn ging ze volledig uit de kleren. Ga er maar goed voor zitten!

Jennifer Lopez weet niet van ophouden

Jennifer Lopez weet niet van ophouden. Waar haar CV inmiddels enkele boekpagina’s telt – ze is zangeres, danseres, ontwerpster en mode-icoon – kan daar ook onderneemster aan worden toegevoegd. De 53-jarige J.Lo. is haar eigen huidverzorgingslijn JLo Body en Jlo Beauty gestart.

View post on Instagram
 

Wie jarig is, trakteert

Jennifer Lopez weet als geen ander hoe ze haar producten onder de aandacht moet brengen. Speciaal voor haar verjaardag besloot ze de stoute schoenen aan te trekken en haar kleren uit te trekken. In de video is te zien hoe JLo zichzelf blootgeven érg letterlijk neemt. In het bijschrift op Instagram vertelt de zangeres het belang van huidverzorging voor het lichaam. En die boodschap komt met de pikante beelden maar wat goed over!

View post on Instagram
 

Mocht het toch iets te snel aan je voorbij zijn gegaan, heeft een andere Instagrammer de moeite genomen om de niets verhullende foto los te plaatsen:

View post on Instagram
 

‘Ik voel me geweldig en gelukkiger dan ooit’

Niet alleen in haar uiterlijke verschijning, maar ook op innerlijk vlak lijkt de tijd stil te staan voor de 53-jarige vrouw van Ben Affleck. “Ik ben zo oud als ik ben, maar ik voel me geweldig en gelukkiger dan ooit”, zegt Jennifer in een begeleidend interview tegen People. “Ik heb het gevoel dat ik halverwege ben maar pas net begonnen.”

View post on Instagram
 

Het is overigens niet de eerste keer dat Jennifer Lopez haar volgers wild maakt met pikante beelden. Wat dacht je bijvoorbeeld van JLo met een érg laag uitgesneden decolleté?