Veel landen zijn deze zomer nog niet open voor toeristen, en de landen die wel open gaan zullen waarschijnlijk een stuk minder druk bezocht worden. Dat betekent dat er een hoop mensen in eigen land op vakantie gaan. Misschien blijven er zelfs wel heel veel mensen gewoon thuis. In dat geval kun je maar beter proberen je vakantie thuis zo zomers en breed mogelijk te maken. De Zwembadcontainer is daar de ideale aanvulling voor.

Thuis op vakantie

Mensen verzinnen veel creatieve dingen om thuis nog zoveel mogelijk te kunnen doen. Zo heeft er een Britse man een kroeg in zijn achtertuin gebouwd. Op die manier kun je ondanks dat de cafés en restaurants nog dicht zijn, het echte kroeg-gevoel krijgen. Maar mocht het nu weer zo’n warme zomer worden, dan wil je het liefst even afkoelen in je eigen zwembad. Nu is het aanleggen van een compleet zwembad nogal prijzig en een grote operatie. In dat geval kun je maar beter een zwembad huren. Dit klinkt onmogelijk, maar je kunt gewoon een zwembad in een container huren. Het heet, heel toepasselijk, een Zwembadcontainer.

De Zwembadcontainer

Het bedrijf Dutchtainer is een Nederlands bedrijf dat maritieme containers gebruikt voor de verhuur in allerlei toepassingen. Je kunt de Zwembadcontainer in 2 maten krijgen; die van 6 meter lang en die van 12 meter. Het is inderdaad een zwembad in een stalen container, met wanden van 3mm dik staal. Er zit een reinigingssysteem in waardoor je water niet vies wordt en de trappen zitten er al in verwerkt. Hij wordt bij je thuis afgeleverd en ze halen hem weer op als je er klaar mee bent. Je betaalt een huurprijs, wat je veel kosten scheelt vergeleken met het aanschaffen van een zwembad. Ideaal voor als er één warme zomerweek aan zit te komen en je thuis zit.

De Zwembadcontainer wordt geleverd aan bedrijven en particulieren. Het is dus ook nog eens leuk voor een zomers bedrijfsuitje, of een familiefeestje. Wil je voor de complete ervaring gaan, dan kun je er een opblaasbare glijbaan bij aanschaffen.