Met alles wat er de afgelopen maanden (en voorlopig) nog wel gesloten is, worden we gedwongen creatief te zijn. Zo verruilen we de gym voor een thuis-workout, koken we zelf in plaats van uit eten gaan en is de tuin een beetje de verste vakantiebestemming die we voorlopig kunnen bedenken. Met deze opblaasbare glijbaan is dat laatste alles behalve een probleem.

Thuis is meer dan alleen een huis

We zijn gewend dat ons huis fungeert als uitvalsbasis. Daar woon je, slaap je, eet je (op de avonden buiten de deur na) en daar ben je om te ontspannen. Vrijwel alle activiteiten en ondernemingen vinden buitenshuis plaats. Dat is nu niet meer het geval, van de één op de andere dag is ons huis niet alleen meer om te wonen, maar is het ook je persoonlijke gym, restaurant, kantoor, school, bioscoop en vakantiebestemming.

Vooral dat laatste lijkt mensen langzaam steeds meer dwars te gaan zitten, nu de temperaturen schreeuwen dat de zomer in aantocht is. Het beeld van een koud biertje op een Spaans strand is opeens schrijnend ver te zoeken. Maar, niet getreurd. Want met deze opblaasbare glijbaan maak jij van jouw tuin het ultieme vakantie-oord.

Opblaasbare glijbaan

Voor wie de tuin-vakantie echt groots wil aanpakken hebben we de perfecte aankoop voor je gevonden: een opblaasbare glijbaan waarmee jij vanaf de bovenverdieping je weg naar het zwembad vindt. Hoe vet is dat?

Must is natuurlijk wel een zwembad in de tuin. En dan bedoelen we wel een fatsoenlijke bak met water, geen spetterpoeltje. Mocht je dat nou niet hebben (die kans is natuurlijk redelijk groot) dan nog is het interessant om je mogelijkheden eens onder de loep te nemen.

opblaasbare glijbaan

Heb je bijvoorbeeld een vriend of familielid met een zwembad? Investeer dan samen in deze opblaasbare glijbaan onder het motto ‘een zomer lang plezier’. Is ook dat niet het geval, kijk dan of je de opblaasbare glijbaan bij een in de buurt gelegen recreatieplas kunt gebruiken. Van een helling of steiger af is minstens net zo leuk. Je koopt hem hier.

Wil je meteen van de gelegenheid gebruik maken je eigen zwembad te bouwen, check dan deze vrouw: zij bouwde een zwembad in haar Amsterdamse achtertuin.