Voetbal kijken thuis voor de buis is leuk, maar de echte fans zitten in het stadion. Het ultieme stadiongevoel heb je toch wel in een skybox. Alle luxe en het beste zicht op het spel. Wij vertellen je hoeveel een skybox kost in de Johan Cruijff ArenA, het stadion van Ajax Amsterdam.

De beste plekken van het stadion

Het is een droom van veel Ajax-fans om een wedstrijd van hun favoriete club vanuit een skybox te bekijken. De Johan Cruijff ArenA is bijna altijd uitverkocht. Een skybox is dan de ‘way to go’. Helaas is zo’n box ergens hoog in het stadion niet voor iedereen weggelegd. Een skybox in de Johan Cruijff ArenA mag namelijk best wat kosten.

Voor voetbalwedstrijden en andere evenementen

Een skybox in de Johan Cruijff ArenA koop je voor jezelf. Een stukje van het stadion is dan als het ware van jou. Je kunt je voorstellen dat dit het nodige mag kosten, maar daar krijg je wel wat voor terug. Zo heb je het beste uitzicht op de thuiswedstrijden van je favoriete cluppie Ajax en kun je ook genieten van allerlei andere evenementen in hat stadion. Denk hierbij aan concerten van de grootste artiesten ter wereld.

Voorzien van alle luxe

Luxe en ruimte. Dat zijn de woorden die een skybox in de Johan Cruijff ArenA beschrijft. De box bestaat uit een binnen- en buitenzijde waardoor er uiteindelijk plaats is voor zo’n tien personen. De binnenzijde heeft een kroegachtige sfeer en bevat een bar met biertap en diverse statafels en barkrukken. Deze krukken zijn zeer comfortabel en hebben een groot leren zitvlak.

Aan krukken heb je niks zonder de nodige hapjes. Daarom kun je gedurende het evenement lekker eten en drinken voorbij laten komen. Ook is er een grote televisie boven de bar geplaatst zodat je alle herhalingen kunt terugkijken. Via grote schuifdeuren kom je op het privé buitendek terecht. Hier staan tien uiterst luxe zitplaatsen die bij de skybox zijn inbegrepen.

Zoveel kost een skybox in de Johan Cruijff ArenA

Een skybox in de Johan Cruijff ArenA klinkt als een droom. Die droom kan werkelijkheid worden voor een bedrag van 175.000 euro. Dat klinkt veel, maar is een stuk minder dan de vraagprijs van een aantal jaar geleden. In 2016 kostte een skybox in hetzelfde stadion namelijk 200.000 euro. Dat is een flinke daling!