Een biertap op de kamer? Dat klinkt goed. Waarom hebben we dit nog nooit eerder gezien? Geen idee. In het Duitse Keulen hebben ze nu een unicum. Hier heb je namelijk gewoon een biertap op je hotelkamer. Wij zijn onze spullen alvast aan het inpakken!

Een hotelkamer met eigen biertap

Zie je het al voor je? Een weekendje weg met je vrienden in het 0h zo mooie Duitsland. ’s Avonds na het zuipen op het terras of in de kroeg kun je vrolijk doorgaan, want je hebt een biertap op de hotelkamer. Beter dan dit gaat het echt niet worden.

Hotelkamer met biertap

Hotel zur Malzm├╝hle

‘Waar kan ik boeken?’, horen we je denken. Juist, ga maar eens op zoek naar Hotel zur Malzm├╝hle. Dit hotel biedt genoeg luxe en comfort, en dat in de levendige binnenstad van Keulen. Geloof ons nou maar, Keulen is echt een hele mooie stad. Maar met een biertap op je hotelkamer hoef je eigenlijk de deur niet eens uit. Naast een biertap heb je natuurlijk ook een groot bed, eigen badkamer en gratis WiFi op de kamer. Het ideale recept voor een onvergetelijk weekend.

Het hotel heeft een eigen brouwerij

Maar waarom heeft juist dit hotel een eigen biertap op de kamer? Dat heeft een hele logische reden. Het hotel heeft namelijk een eigen bierbrouwerij. Hier wordt dag in, dag uit het lekkerste en zuiverste bier gebrouwen, die je vervolgens in je eigen hotelkamer kunt tappen. Ook in het restaurant wordt dit zelf gebrouwen bier geserveerd. Daarnaast heb je natuurlijk ook de keuze om andere speciaalbiertjes uit te proberen.

hotel met biertap op kamer

Boeken maar!

Een kleine sidenote: niet elke hotelkamer heeft een biertap. Om het vloeibare goud zelf te kunnen tappen, moet je een deluxe tweepersoonskamer, superior tweepersoonskamer of een junior suite boeken. Deze kamers boek je buiten het hoogseizoen om al voor ongeveer 175 euro per nacht. Vergeet niet een fust aan te schaffen, zodat het feestje kan beginnen. Grote kans dat je ons ook tegen komt. Tot dan!