Entertainment

Zoveel geld verdient Cristiano Ronaldo per Instagram-post

zoveel geld cristiano ronaldo instagram

Cristiano Ronaldo heeft weer een mijlpaal bereikt: de Portugees is de eerste persoon met ruim een half miljard volgers op Instagram. Al die volgers brengen naast de nodige likes, ook aardig wat geld in het laadje. Zoveel geld verdient Cristiano Ronaldo per post op Instagram.

‘s Werelds grootste influencer

Naast het feit dat Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016 en 2017 is uitgeroepen tot beste voetballer ter wereld, is de Portugees nu officieel ‘s werelds grootste influencer op Instagram. De 37-jarige spits is namelijk de eerste persoon ooit met meer dan 500 miljoen volgers op Instagram. Dat zorgt voor een goede inkomstenstroom: zoveel geld verdient Cristiano Ronaldo per post op Instagram.

View post on Instagram
 

Populariteit kent geen grenzen

De populariteit van Cristiano Ronaldo lijkt geen grenzen te kennen. In september 2020 tikte de sterspeler de 237 miljoen volgers aan. Daarmee werd Cristiano Ronaldo de meest gevolgde persoon op Instagram. Toch was daarmee het einde nog lang niet in zicht: de volgers namen in rap tempo toe. In 2021 bereikte hij de 300 miljoen volgers, negen maanden later stond de teller op 400 miljoen en inmiddels tikt de Portugees de 500 miljoen volgers aan. Niet alleen de volgersaantallen groeien, ook de inkomsten blijven toenemen: zoveel geld verdient Cristiano Ronalo per post op Instagram.

View post on Instagram
 

Hoeveel geld verdient Cristiano Ronaldo per post op Instagram?

Hoewel Cristiano Ronaldo allesbehalve om geld verlegen zit – lees hier alles over het gigantische salaris van Cristiano Ronaldo – regent het inkomsten voor de Portugese superster op Instagram. Volgens berekeningen van experst van The Online Betting Guide draait de geldmachine overuren: zo verdient Cristiano Ronaldo een dikke 1.720.000 pond per post op Instagram, wat neerkomt op zo’n 1.989.893,80 euro. Tel uit je winst!