3 oktober is een dag om niet te vergeten, het was gisteren namelijk de verjaardag van Zlatan Ibrahimovic. Al jarenlang zien we een kiekje van zijn nieuwe auto voorbijkomen op Instagram. Ook dit jaar heeft hij zichzelf weer weten te verrassen. Zlatan Ibrahimovic heeft namelijk een hele dikke Ferrari SF90 Spider gekocht.

Zlatan Ibrahimovic trakteert zichzelf op een Ferrari SF90 Spider

Dit is nu al het derde jaar op rij dat Zlatan Ibrahimovic een auto voor zichzelf koopt op zijn verjaardag. In 2019 trakteerde hij zichzelf op een Ferrari Monza SP2, vorig jaar was dat een Porsche Targa en dit jaar dus een Ferrari SF90 Spider. De auto’s worden er wel steeds dikker op.

Zlatan Ibrahimovic is 40 jaar

Veertig jaar is hij alweer, maar nog steeds een fenomeen. De voormalige topspits van Ajax slijt zijn oude dagen bij AC Milan, waar hij op dit moment geblesseerd is. Ondanks de hevige concurrentie van onder andere Olivier Giroud en Rafael Leao, pakt Zlatan nog steeds regelmatig zijn wedstrijdjes mee, en dat op veertigjarige leeftijd! Dankzij zijn nieuwe Ferrari SF90 Spider komt Zlatan Ibrahimovic in ieder geval in stijl aanrijden voor de trainingen en wedstrijden.

“Happy birthday to Zlatan”

Met de bijpassende caption “Happy birthday to Zlatan” plaatst de Zweedse grootheid een foto van zijn nieuwe bolide op Instagram. Op de foto zien we een dikke Ferrari SF90 Spider. De Spider heeft een totaal vermogen van maar liefst 1.000 pk. Daarmee zit je binnen 2,5 seconden van 0 op 100, bizar. Nog meer weten over deze brute auto? Bekijk hier dan alle specs van de Ferrari SF90 Spider.

Een peperduur cadeautje

Zo’n wagen kost zoals verwacht natuurlijk de nodige centen. Naar verluidt heeft Zlatan Ibrahimovic bijna 500 duizend euro neergelegd voor zijn nieuwe Ferrari SF90 Spider.