We kijken er niet raar van op. Er kan er maar één zijn die zo’n cadeau voor zichzelf koopt, Zlatan Ibrahimovic. Hij plaatst er ook een geweldige foto van op Instagram met een Zlatan-achtige caption: “Happy birthday to Zlatan” De nieuwe auto van Zlatan Ibrahimovic mag er zijn. Het is namelijk een prachtige Porsche Targa.

Nieuwe auto van Zlatan Ibrahimovic

Voor zijn 39e verjaardag kocht de Zweedse spits een dikke bak voor zichzelf, een Porsche Targa. Het is niet voor het eerst dat Zlatan zichzelf op een nieuwe auto trakteert. Vorig jaar kocht hij bijvoorbeeld een Ferrari Monza SP2 voor zichzelf, waarvan er slechts 499 van gemaakt zijn. Deze dikke bak mocht ook wat kosten, een kleine 1,6 miljoen euro. Hij heeft er blijkbaar nog niet genoeg van dus besloot om er afgelopen weekend gewoon nog één te kopen, waarom ook niet?

View this post on Instagram

Happy Birthday to Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Porsche Targa

De nieuwe auto van Zlatan Ibrahimovic is een dikke Porsche Targa. De Porsche Targa heeft een nieuwprijs van 186.000 euro. Daarvoor heb je ook wat, een stijlvolle wagen met 450 pk die in 3.8 seconden de 100 km/u aantikt. Het is de tweede Porsche in de collectie van Zlatan Ibrahimovic, naast de Porsche 918 Spyder is hij er nu dus één rijker. De autocollectie van Zlatan Ibrahimovic bevat nog nog veel meer pareltjes.

Nieuwe auto van Zlatan Ibrahimovic

Autocollectie van Zlatan Ibrahimovic

We nemen een greep uit de indrukwekkende autocollectie van Zlatan Ibrahimovic. Een Ferrariliefhebber is het zeker, zo heeft hij een Ferrari Enzo, een Ferrari LaFerrari én een Ferrari Monza SP2 van een dikke 1,6 miljoen euro. Daar blijft het niet bij, zoals de Zweed zou zeggen “Zlatan doesn’t buy cars, the cars buy Zlatan”. Hij heeft ook nog verschillende Lamborghini’s Volvo’s en Maserati’s. Bekijk het volledige lijstje hieronder:

Ferrari LaFerrari – €1.800.000 (nieuwprijs, inmiddels vele malen meer waard)
Porsche 918 Spyder – €780.450
Lamborghini Gallardo – €178.000
Ferrari Monza SP2 – €1.600.000 (een SP1 én SP2 kopen mag niet van Ferrari)
Ferrari Enzo – €700.000
Volvo XC90 – €82.675
Maserati GranTurismo – €212.868
Audi S8 – €155.000
Volvo C30 – €23.950
(betreft prijzen van standaard uitvoeringen, zonder opties – ga er dus vanuit dat het geheel nog iets meer zal kosten)

De Porsche Targa mag zich nu dus toevoegen aan deze prachtige garage, smaak voor auto’s heeft de spits van AC Milan zeker wel!