The big man strikes again. Zlatan is weer typisch Zlatan. De 39-jarige spits koopt de nieuwe PlayStation 5 voor zijn teamgenoten, en dat terwijl de nieuwe console overal is uitverkocht. Een klasse actie van de voetballer, die hiermee ook laat zien dat hij een goede vriend is voor zijn teamgenoten.

Zlatan Ibrahimovic koopt PlayStation 5 voor teamgenoten

Onder andere Samuel Castillejo, Rafael Leao en Mateo Musacchio zijn de gelukkige. Deze drie voetballers plaatsen een foto op hun Instagram-stories van de Playstation 5 met de tekst “Grazie @Iamzlatanibrahimovic”, voor de niet Italiaans-sprekende lezers, ‘grazie’ betekent ‘Dankjewel’. We zien dus dat de grote man deze spelers een mooie PlayStation 5 cadeau heeft gedaan. Zo’n teamgenoot wil iedereen wel!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 433 (@433)

PlayStation 5 overal uitverkocht

Een typische Zlatan-actie die ook gewaardeerd wordt door zijn fans. De PlayStation 5 is overal uitverkocht, waarschijnlijk omdat Zlatan Ibrahimovic heeft ingeslagen. Bol.com laat echter op Twitter weten wanneer de tweede verkoopronde van start gaat. Begin december moeten we weer op onze hoede zijn om de PS5 te bemachtigen. Zlatan en zijn teamgenoten zijn dus de weinigen die de nieuwe console in handen hebben. Hen jij er ook één weten te bemachtigen? Dan mag je van geluk spreken, de pre-orders waren binnen no-time vol.

Zlatan is weer lekker bezig

Zlatan Ibrahimovic krijgt binnenkort een bioscoopfilm over zijn eigen levensverhaal. De film is op dit moment in productie en is in de herfst van volgend jaar te zien. Naast dat hij als de kerstman speelt, scoort hij er ook nog op los bij AC Milan. “Zlatan never get’s too old”, de man is topscorer van de Serie A. Hoelang denken jullie dat hij nog doorgaat, wij hopen nog erg lang. Deze man is namelijk echt een fenomeen.