Ben jij vanaf deze week al in het bezit van een nieuwe PlayStation 5? Dan heb je echt heel erg veel geluk gehad. De pre-orders waren binnen no-time vol en het liep storm in alle verkooppunten in Nederland. De nieuwe console van Sony is nu gewoon nergens meer te verkrijgen. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in. Bol.com laat namelijk weten vanaf welke datum de PS5 weer te bestellen is.

De PS5 is binnenkort weer verkrijgbaar bij Bol.com

Via Twitter laat Bol.com weten dat er een nieuwe lading onderweg is. Goed om te horen, er was namelijk lange tijd onduidelijk wanneer de spelcomputers weer verkrijgbaar zouden zijn. Het probleem is simpel. Sony heeft (expres) veel te weinig consoles geproduceerd. Daarom kampen ze nu met een enorm tekort. De vraag is veel groter dan het aanbod en daarom zijn alle webshops en fysieke winkels al uitverkocht, voordat ze de PS5 op voorraad hebben.

Playstation 5 bol.com Ps5

Begin december start de tweede verkoopronde van de PlayStation 5

De kans is dus groot dat jij ook nog niet de nieuwe PS5 in bezit hebt. Gelukkig laat Bol.com weten dat ze vanaf begin december weer te bestellen zijn via het online warenhuis. De precieze datum wordt niet vermeld, maar we kunnen ze dus snel weer verwachten. Ook wordt er niet gezegd hoeveel spelcomputers ze binnen krijgen. De kans is dus groot dat je er weer snel bij moet zijn, voordat de tweede verkoopronde ook is uitverkocht.

De Playstation 5 kopen

Hoe ben je er nou als eerste bij? Via Bol.com kun je op de button “breng mij op de hoogte” klikken. Op deze manier versturen ze je een notificatie wanneer de PlayStation 5 weer verkrijgbaar is. Op deze manier weet je zeker dat je er als één van de eerste bij bent en is de kans groter dat jij binnenkort de PS4 inruilt voor de gloednieuwe PS5.