Health

Yolanthe viert tweejarig jubileum van haar eigen bedrijf in strakke sportlegging

Yolanthe Cabau

Yolanthe Cabau viert het tweejarige jubileum van haar eigen bedrijf. Ook haar volgers kunnen meegenieten met het feest. Als cover van de aankondiging is de dame namelijk te zien in een strakke sportlegging. Het bewijs dat haar programma goed werkt.

Yolanthe is gek op fitness

Ondertussen zijn we al wel bekend met Yolanthe. Toch zullen de meeste haar kennen als actrice en presentatrice. Je kan wel zeggen dat Yolanthe een druk leven leidt. Toch weet ze nog tijd te maken om de sportschool regelmatig op te zoeken. Dat moet natuurlijk ook wel als je zo’n prachtig lichaam wilt bijhouden. Op haar Instagram post ze dan ook regelmatig foto’s en video’s waarin de onderneemster haar oefeningen doet. Ze pakt dan vaak de gelegenheid om even een product van haar eigen bedrijf te promoten.

View post on Instagram
 

 

Het bedrijf van Yolanthe Cabau

Deze dame heeft twee jaar geleden namelijk de beslissing genomen om haar eigen lifestyleplatform genaamd Cabau lifestyle te beginnen. Met het merk wilt de onderneemster alle vrouwen ondersteunen die naar een gezonde levensstijl streven. Het bedrijf biedt dan ook verschillende soorten wellness- en fitnessdiensten aan. Daaronder vallen bijvoorbeeld bundels met een geheel maandprogramma, train- en voedingsschema’s en supplementen pakketten. Maar ook sport- en self-care producten zijn te vinden op de webshop van de dame. Eigenlijk wordt zo’n beetje alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft aangeboden via het bedrijf van Yolanthe.

 

Yolanthe viert Tweejarig jubileum in strakke sportlegging

Inmiddels bestaat het bedrijf van de dame twee jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden, daarom doet doet Yolanthe een speciale ‘birthday actie’ met kortingen op verschillende producten. Daarnaast doet ze een grote winactie met prijzen als een Cabau megapakket t.w.v. 1000 euro, compleet verzorgde wellness dag voor 2 personen t.w.v. driehonderd euro en drie gevulde sporttassen t.w.v. 100 euro.

Verder maakt de sportieve dame haar volgers gek met een aankondigingspost op haar persoonlijke Instagram-account. Op de foto is de dame samen met een vriendin te zien in in strakke sportlegging. “Vandaag vieren we samen met jullie onze verjaardag”, zet Yolanthe in de beschrijving. ”Thank you for your love & support.”

Bekijk hieronder de aankondigingspost van Yolanthe samen met wat andere pareltjes van haar Instagram. Genieten!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram