Als prachtige Nederlandse schoonheid verruilde Yolanthe haar roots en vertrok ze naar Los Angeles. Daar woont ze inmiddels alweer een tijdje met haar zoontje. Haar verblijf in L.A, toch wel dé stad van de Amerikaanse sterren, levert veel mooie foto’s op. Daarnaast heeft de actrice zelf het ook goed voor elkaar. De woning van Yolanthe is namelijk de perfecte woning voor iedereen die in Hollywood woont.

De L.A woning van Yolanthe Cabeau

Yolanthe kennen wij als mannen natuurlijk al jaren van de Nederlandse televisie. De Nederlandse zenders blijken voor de actrice niet genoeg. In Los Angeles volgt ze acteerlessen en ze speelde eerder onder andere al in Pain & Gain de vrouw van Mark Wahlberg. Haar verblijf in Los Angeles is dan ook niet vreemd. Samen met haar zoontje woont ze in een penthouse-complex. Daardoor beschikken ze onder andere over een gym en een zwembad. De woning van Yolanthe ziet er van binnen ook stijlvol uit en ruim genoeg uit voor een perfect verblijf in de stad.

Riant penthous is van alle gemakken voorzien

Via een online tour is precies te zien hoe het penthouse van de Nederlandse actrice eruit ziet. Denk hierbij aan een grote keuken met granieten keukenbladen, twee verdiepingen met meerdere slaapkamers en stijlvol afgemaakte vloeren en badkamers. Wat ons betreft is de woning van Yolanthe de perfecte plek voor een verblijf in de stad. Er hangt echter wel een behoorlijke prijs aan de woning. In totaal betaalt de actrice omgerekend namelijk zo’n €5500,- per maand.


De prijs voor de woning van Yolanthe is wellicht aan de hoge kant, maar in Amerika zijn ze die kapitalen wel gewend. Zo schreven wij eerder al over de onderkomens van andere Hollywood-sterren. Denk bijvoorbeeld aan de miljoenenvilla van Rihanna in Beverly Hills, waar we ook niet zo snel nee tegen zouden zeggen.