Wealth

Binnenkijken: Dit is de royale woonboerderij van Donny van de Beek

woning donny van de beek 4

We gaan een kijkje nemen in de luxe woning van niemand minder dan Donny van de Beek. Je kent hem vast wel, die 26-jarige voetballer uit Nijkerkerveen.

Succesvol in Nederland

Donny begon als jong talent in de jeugdopleiding van Ajax en maakte in 2015 zijn debuut in het eerste elftal. Door zijn talent veroverde hij al snel een vaste plek in de basis. Het hoogtepunt van zijn tijd bij Ajax was ongetwijfeld de reis naar de halve finales van de Champions League in 2019. Hierbij scoorde hij erg belangrijke goals, bijvoorbeeld tegen Juventus.

Vanuit Amsterdam trok Donny de zee over naar Manchester United. Hij kreeg daar een erg hoog salaris, maar heeft niet veel kunnen spelen. Hij had veel last van blessures en kreeg weinig speeltijd. Uiteindelijk werd hij uitgeleend aan Everton, hier liet hij wel wat kwaliteiten zien.

View post on Instagram
 

Nieuwe woning van Donny van de Beek

De jonge speler heeft zich teruggetrokken in zijn geboorteplaats Nijkerkerveen. Hier heeft hij een schitterende woonboerderij gekocht. Voor ongeveer 725.000 euro, een schijntje van het vermogen van Donny van de Beek, kocht de vriend van Estelle Bergkamp dit landgoed, omringd door meer dan 6000 vierkante meter grond en meerdere bijgebouwen.

Het huis heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter en heeft maar liefst zes kamers, inclusief vier slaapkamers en twee badkamers. Hoewel de woonboerderij al veel te bieden heeft, heeft Donny van de Beek plannen om het interieur van zijn nieuwe woning te renoveren. Hij wil er een prachtige en rustgevende plek van maken die perfect past bij zijn smaak.

Op zoek naar rust

Met zijn drukke voetbalcarrière is het begrijpelijk dat Donny behoefte heeft aan een plek waar hij tot rust kan komen. Met de renovaties die gepland staan, zal de nieuwe woning van Donny van de Beek zeker een fijne omgeving worden. Wij zijn erg benieuwd hoe de voetballer zijn toekomstige huis gaat inrichten en wat hij gaat aanpassen. Hopelijk zien we binnenkort ook weer meer van zijn voetbalkwaliteiten op het veld.

Meer zien van de woning van Donny van de Beek? Ga dan naar de website van Voetballershuizen.