Entertainment

Wie is Don Moore, de volgende tegenstander van Floyd Mayweather?

Don Moore

Hij weet niet van ophouden. Floyd Mayweather stapt 14 mei opnieuw de ring in. In een vriendschappelijk gevecht neemt Floyd Mayweather het op tegen Don Moore. Wat kunnen we van deze man verwachten?

Floyd Mayweather komt opnieuw een grote zak met geld ophalen in Dubai

Ziet hij geld? Dan is Floyd Mayweather aanwezig. Zo ook bij dit vriendschappelijke gevecht tegen Don Moore. Het duel is onderdeel van de Global Titans Fight Series. Floyd Mayweather is voornamelijk aanwezig als publiekstreffer van het evenement. De gelukkige Don Moore mag daadwerkelijk met de veteraan de ring in stappen. Een mooie kans voor de 42-jarige bokser, die toch niet een al te rijke carrière heeft gekend.

Don Moore, een weinigzeggende sparringpartner van Mayweather

Don Moore maakte zijn debuut in 1999. Gedurende zijn carrière heeft hij nooit tegen een tegenstander met een positief record gevochten. De beste bokser waar hij tegenover heeft gestaan, is Reggie Sanders. Sinds 2012 is Moore de sparringpartner van Mayweather in zijn sportschool in Las Vegas. Het wordt voor de twee dus niet veel meer dan een trainingspartijtje.

View post on Instagram
 

Ongeslagen in negentien partijen

Technisch gezien is Don Moore ongeslagen. Met een record van 18-0-1 heeft hij nog nooit een professionele bokswedstrijd verloren. Een carrière met negentien potjes in meer dan twintig jaar is niet veel. Moore staat voornamelijk bekend als bokser die andere boksers klaarstoomt voor een belangrijk duel. Hiervoor springt hij vaak in als sparringpartner of trainingsmaatje. Ook werkt hij vaak oefenduels af tegen boksers in afwachting van een nieuw gevecht. Een man die leeft voor de sport, en die nu voor het eerst in zijn carrière op een groot podium staat.

View post on Twitter

Floyd Mayweather vs. Don Moore gratis te bekijken

Het gevecht tussen Floyd Mayweather en Don Moore vindt plaats op zaterdag 14 mei. Het grote geld uit Dubai vloeit rijkelijk de enorme portemonnee van ‘Money’ Mayweather binnen. De ring staat bovenop het helikopterplatform van de Burj Al Arab. Dat belooft een prachtig gevecht te worden. Het duel tussen Floyd Mayweather en Don Moore is gratis te zien via de website en app van het AD.