Het eerste seizoen van White Lines staat nog geen eens zo lang op Netflix. De razend spannende serie wist ons vanaf het eerste moment in z’n greep te hebben. White Lines seizoen 2 lijkt ons dan ook een heel fijn idee. Gelukkig is er al een hoop bekend over het potentiële vervolg van de serie.

White Lines komt met tweede seizoen

Dat White Lines onze nieuwe favoriete serie zou worden, wisten we al voordat de serie daadwerkelijk op Netflix verscheen. Dat heeft alles te maken met de makers van de serie. Aléx Pina, de man achter La Casa de Papel, nam de serie over Ibiza namelijk ook voor zijn rekening. In White Lines volgen we de aantrekkelijke Zoe Collins. Haar broer was twintig jaar geleden een succesvolle DJ op Ibiza, totdat hij opeens verdween. Nu wordt zijn lijk gevonden. Het is aan Zoe om de waarheid te achterhalen, maar het feesteiland blijkt een hoop geheimen en duistere kanten te bezitten.

White Lines

Cast doet uitspraken over tweede seizoen

Ook al is er nog niets officieel bevestigd door Netflix, toch wijzen een aantal uitspraken op een vervolg van de serie. Zo maakte de acteur die DJ Axel speelt eerder al bekend dat er (voor de coronacrisis) werd gezocht naar nieuwe filmlocaties en werd gescout. Angela Griffin, die Anna speelt, maakte ook bekend dat er volgens haar nog heel veel leven in de serie zit. Logisch, want veel verhaallijnen zijn abrupt geëindigd. Een tweede seizoen zal die verhaallijnen weer kunnen oppakken.

Waar zal White Lines seizoen 2 over gaan?

Maar waar zal een potentieel White Lines seizoen 2 over gaan? Daar zijn een aantal ideeën over. Er zal waarschijnlijk veel nadruk worden gelegd op Zoë. Nu zij de waarheid weet achter de dood van haar broer, zal ze moeten beslissen wat ze met deze informatie doet. Ook zal het kunnen zijn dat we meer leren over de rivaliteit tussen de twee machtige rivaliserende families waar we kennis mee maakten in seizoen 1. Wellicht komt Zoë zelfs wel voor nóg een moordmysterie te staan. De tijd zal het leren.

White Lines

Het is wachten op een bevestiging

Voorlopig is het wachten (en hopen) dat Netflix een tweede seizoen bevestigt. Oorspronkelijk waren er al voornemens om van White Lines een serie te maken met drie seizoenen. Hopelijk staat dat voornemen nog steeds. Tot het zover is, kunnen we seizoen één op Netflix bekijken. Fans van regisseur Aléx Pina kunnen daar ook de La Casa de Papel documentaire vinden.