Sinds vandaag kunnen we aflevering drie van Temptation Island VIPS 2019 zien, maar misschien ben jij niet overtuigd om dit te kijken. Laat ons je daarom meenemen waarom je het wel zou moeten kijken. Temptation Island is namelijk  hét ideale programma om met je vriendin te kijken!

Temptation Island

Mocht je nou nog nooit van het programma hebben gehoord: In Temptation Island kunnen stelletjes of singles zich opgeven om mee te doen aan de ultieme relatietest of het spel der verleiding. Vier koppels worden uitgenodigd om twee weken in een villa te zitten omringt door een arsenaal aan verleiders of verleidsters. En geloof ons daar hebben ze het maar moeilijk mee. Kun jij alle verleidingen weerstaan en jouw vriendin ook? Dan is jullie relatie niet te breken, maar wordt de verleiding voor een van jullie twee te groot? Dan is jullie relatie helaas gedoemd te mislukken.

Waarom Tempation Island kijken

Waarom je Temptation Island met je vriendin moet kijken?

Het kan zijn dat jij het maar een afgezaagd programma vindt, en alle heisa eromheen maar niet begrijpt. We zullen heel eerlijk met je zijn, want dat hadden wij ook. Maar bij nader inzien zijn er genoeg redenen om het toch wel te kijken. Laat ons je meenemen waarom:

1. Gratis relatietherapie

Hier zou je waarschijnlijk niet meteen aandenken, maar Temptation Island kan zeer bevorderlijk zijn voor je relatie. Het werkt namelijk zo: Je zit samen met je vriendin op de bank Temptation Island te kijken. Wat er vervolgens gaat gebeuren, is dat bij veel situaties die zich op tv voordoen jij of je vriendin laten weten “ohh dit kan echt niet” of juist “nou, ik snap niet dat hij of zij daar zo moeilijk over doet.” Onbewust ben je dus al bezig met je vriendin te vertellen wat jij wel oké vindt en wat niet. Het is niet alleen jij die aangeeft waar jouw grenzen liggen, want ondertussen hoor jij weer van haar wat zij oké vindt en wat niet.

waarom Temptation Island kijken

Daarna raak je dus over die situaties aan de praat en zul je meteen horen waarom iets wel of niet kan in jullie relatie. Om ruzies, discussies en irritaties te voorkomen is het kijken van Temptation Island, dus hét perfecte moment om uit te vogelen wat jij in een relatie allemaal kan maken en wat absoluut niet. Je kan ook maar beter voorbereid zijn, dan dat je ineens voor een grote verrassing komt te staan. Daar zit zowel jij als je vrouwtje niet op te wachten.

2. Je maakt je vrouwtje ook weer blij

Ja, waar het vaak misgaat in relaties is toch wel het feit dat jullie weinig tot geen dingen meer samen doen. Eerst hing je nog de gentleman uit om dingen te doen waar je wellicht helemaal geen zin in had, maar dat is nu verwatert en trek jij liever je eigen plan. Hoe je het went of keert, door samen Temptation Island te kijken heb je gewoon weer wat extra quality time samen. waarom Temptation Island kijken

Je laat daarbij ook zien dat je niet enkel van sport en mannenprogramma’s houdt, maar ook bereidt bent een stapje terug te nemen en gewoon lekker een avondje met haar wilt doorbrengen. Zij zal het ook sowieso waarderen dat jij als stoere vent zijnde ineens met haar een vrouwachtige serie gaat kijken.

3. Stiekem is het ook jouw guilty pleasure

Je moet eigenlijk ook niet te moeilijk doen over het kijken van Temptation Island. Want zeg nou zelf, sinds wanneer vinden wij mannen het erg om naar vrouwen te kijken? Laat het programma dan ook tot de nok toe gevuld zijn met vrouwen. Top toch?

Waarom Temptation Island kijken

Ook gaan wij mannen stiekem toch wel goed op drama en sensatie, maar dan moet het natuurlijk niet in ons leventje plaatsvinden. Wat ze daar allemaal in die villa uitspoken moeten hun weten, maar wij kunnen daar volle bak van genieten. En genieten is het hoor, want poh wat een straf om bijvoorbeeld naar dertien verleidsters te kijken.

4. Kijk even met trots wie er naast je op de bank zit

Na het zien van al dat drama, neppe vrouwen en gezeik is het toch wel gewoon fijn dat je zo’n leuke dame naast je op de bank hebt zitten. Misschien dat jij wel goed gaat op nep, maar doe ons maar gewoon een mooie eau de naturel dame. Die lijken namelijk ook steeds schaarser te worden anno 2019.