Vorige week is het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS 2019 begonnen. Morgen kunnen we weer gaan genieten van een heerlijke aflevering vol sensatie en drama. Het was al naar buiten gebracht dat Channah zwanger was tijdens Temptation Island, maar Quentin laat nu weten dat zij al vroegtijdig zal stoppen met het programma.

Temptation Island

De aankomende tijd kunnen we elke donderdagavond gaan genieten van een heerlijk potje drama en sensatie. Vier stelletjes zullen flink op de proef worden gesteld en gaan het spel der verleiding aan. Wellicht dat je denkt dat dit een vrouwenprogramma is, maar niet getreurd want het programma is zelfs voor de stoerste mannen vaak een guilty pleasure! Daarbij, sinds wanneer vinden wij het erg om naar mooie dames te kijken? Daarbij komt ook nog eens kijken dat er 13 verleidsters zijn en vier dames met een relatie, althans in de loop van de afleveringen wordt het vermindert tot drie dames..

Temptation Island stel zwanger

Temptation Island stel zwanger

Yep, we zullen dus in de loop van de afleveringen afscheid gaan nemen van Channah en Quentin. Dat liet Quentin in een interview met Shownieuws weten. Het stel kreeg namelijk twee dagen voor de start van het programma te horen dat Channah zwanger is. Ze besloten toch mee te doen, aangezien ze dachten dat hun relatie wel sterk genoeg zou zijn. Maar wegens de zwangerschap besloot het stel toch vroegtijdig te stoppen. Zo liet Quentin in het interview weten: “We hebben het heel erg overschat. We dachten dat onze liefde het wel zou overwinnen. Het is zwaar geweest, maar wat het is geworden moeten jullie nog gaan meemaken.” Meer wou hij er niet over kwijt en liet weten dat we het in de aankomende afleveringen zullen meemaken. Hij sloot vervolgens af met ‘ik ben blij dat ik weg ben, ik had het hier geen week langer meer uitgehouden.” Wij zijn benieuwd!

Nieuw stel

Omdat het stel vroegtijdig de opnames heeft verlaten, is er uiteraard voor een nieuws stel gezorgd. Wanneer ze in de afleveringen te zien zijn is nog onbekend, maar om je een lichte impressie te geven hoe ze eruit zien: