De sensatie op Temptation Island is nu dan toch echt begonnen. Gister mochten we de tweede aflevering van Temptation Island VIPS 2019 aanschouwen en deze zat weer bomvol sensatie en drama. Sommige VIPS gaan namelijk wel heel hard van stapel en dat al tijdens het begin van het programma. Je zou in deze fase pril gedrag verwachten, maar niks is minder waar! Gelukkig maar ook, anders is het natuurlijk helemaal niet leuk om naar te kijken.

Temptation Island VIPS

De VIPS op Temptation Island hebben het maar zwaar. Het seizoen is nog maar net begonnen of de dertien verleidsters weten hun prooi al compleet in te palmen. En dat was te zien en te merken in de tweede aflevering van Temptation Island VIPS 2019. Van zeer bijzonder gedrag tot openbaringen die je beter niet op tv en tegen een verleidster kan vertellen.

Temptation Island VIPS

De verleiding is groot

We kunnen wel stellen dat de verleiding dit seizoen nog groter is dan normaal. Er zijn meer verleiders en verleidsters dan voorheen en dat begint nu al langzamerhand zijn vruchten af te werpen. Zo laat verleidster Lie weten dat ze bij Damian het gevoel krijgt dat alles te vlot gaat. “Hij drinkt veel en heeft vlotte gesprekken met alle meisjes. Het is overduidelijk dat de verleiding het hem nu al bijna te heet onder de voeten wordt. Hij is ontzettend close met iedereen en ik denk dat hij heel snel in de fout gaat”, vertelt de pittige verleidster Lie.

Oh, Oh, Damian toch… Wat zal je vriendin daar toch van denken? Zou je het misschien niet een tikkeltje rustiger aanpakken? Of stijgt het echt naar je hoofd? We zagen je natuurlijk al koprollend over het gras James Bond nadoen, betekent dit dan dat jij de verleidsters – zoals 007 zou doen – probeert in te palmen? Begrijp ons niet verkeerd, want het is zeker sensationeel om naar te kijken! Toch is het de taak aan de verleidsters om jou te verleiden en niet andersom.

Thomas laat er ook geen gras over groeien. De beste man laat namelijk al heel gauw weten aan Daniëlle: “Als ik uiteindelijk moet kiezen wie mijn Temptation is… Dan kan het zijn dat jij het bent.” Super om te vertellen tegen een verleidster, die denkt en liet daarom ook meteen weten dat ze zeker goed op weg is.

Drama is er natuurlijk ook genoeg

Ja het puntje drama hebben we ook weer even mee mogen maken. Waar zullen we beginnen? Het scheldpartijtje van Channah of het jankpartijtje van Pommeline? Die arme Pommeline mist haar Fabrizio natuurlijk ontzettend veel en daarom is ze veel aan het huilen in de eerste twee afleveringen. Toch maakt Fabrizio zich nergens zorgen om, die vermaakt zich namelijk wel! “Ja, rondingen hebben ze allemaal, hè? Heupen, billen, ik heb alles gezien” laat de beste man weten. Gaat allemaal wel koek en ei daar in die villa dus! Vier mannen en dertien vrouwen, geef hem ongelijk.

Shirley daarentegen heeft ons netvlies verrijkt met een heerlijk potje braken is meemaken. Daarmee gooit ze alle gemaakte afspraken met Damian uit de deur of beter gezegd uit der keel, maar als het er eenmaal uit is voelt het alleen maar beter toch? En daarom ging de stomdronken Shirley gewoon weer verder met feesten en zoals ze zelf al laat weten “daar gaat Damian niet blij mee zijn.” We zijn nog maar net begonnen of het ziet er nu al niet zo rooskleurig uit voor de VIPS, wij hebben zin in volgende week!