Soms gaat het vanzelf, soms kost het moeite. Maar feit is dat een vrouw niet opgewonden raakt als je met je vingers knipt. Dat zou ook heel onlogisch zijn, er moet eerst wel wat gebeuren. Iedere vrouw heeft haar eigen voorkeuren en een vrouw opgewonden maken vereist vaak een andere aanpak. Daarom hebben we een paar van deze technieken gevonden die je hierbij kunnen helpen.

Trucjes die een vrouw opgewonden maken

Omdat elke vrouw andere voorkeuren heeft werkt hetzelfde niet bij iedereen. Één techniek is daarom niet genoeg, met vijf verschillende manieren kun je een eind komen. Dan nog is het geen garantie dat je je bedpartner opgewonden krijgt. Dan zit er niet zoveel anders op dan lekker gaan slapen en de volgende ochtend kijken hoe de kaarten ervoor liggen. Met deze vijf verschillende technieken kun je proberen haar helemaal hitsig te krijgen. Dit staat allemaal nog los van het introduceren van seksspeeltjes, wat je er altijd bij kunt proberen.

Zelfverzekerdheid

Het is voor veel vrouwen belangrijk dat je zelfvertrouwen kunt uitstralen tussen de lakens. Doe eens iets brutaals, iets geks of iets waardoor zij weet dat jij weet wat je doet. En nog belangrijker: als ze eerst denkt dat zij de touwtjes in handen heeft en jij dan laat zien wie er echt de baas is. Dat kan sommige dames helemaal gek maken.

vrouw opgewonden maken

Spelen met ijs

IJs is niet alleen bedoeld om je drankje koeler te maken, maar ook om je nachten heter te maken. Met een ijsklontje kun je veel fysieke sensaties oproepen die een vrouw opgewonden maken. Begin bij de ‘normale’ lichaamsdelen, maar dwaal dan af naar de intiemere kant. Het zal jou én haar verbazen wat voor effect het kan hebben.

Goed wakker worden

Als je een paar dates met iemand hebt gehad, kun je ook als sensuele wekker spelen voor haar. Mocht je toevallig net iets eerder wakker worden, maak haar dan wakker met subtiele aanrakingen en fluister in haar oor hoeveel zin je in haar hebt. Dat kan nog eens lekker wakker worden zijn.

vrouwen opgewonden maken

Sexy berichtjes

Voor sommigen is sexting een effectieve manier om een vrouw opgewonden te maken, maar anderen houden er helemaal niet van. Je moet dus weten waar je aan begint en zorgen dat je vanaf het begin haar interesse hebt. Als ze laat weten dat het niet zo werkt bij haar, kun je maar beter iets anders proberen voor het heel ongemakkelijk wordt. Maar als nou blijkt dat ze helemaal gek wordt van jouw sexy berichtjes en misschien zelfs spraakopnames, kun je iemand hier helemaal gek mee maken. Bouw de spanning op voor de volgende date, mits zij een beetje van een kinky chat houdt.

Meedoen met de fantasie

Als ze nou eens begint te dirty talken tegen jou, ga er dan lekker in mee. Sterker nog, vraag door. De vraag “en dan?” brengt haar fantasie alleen nog maar meer op gang, met opwindende gevolgen. Sterker nog, dit is de inspiratie die je nodig hebt als je een hete nacht wilt beleven samen.