Other

Geen vrienden? Dan kan je nu gewoon een vriend huren!

vriend huren

Tja, niet iedereen is gezegend met een dikke hechte vriendengroep. Mocht de verveling dan toch een keertje aanslaan, zul jij jezelf al snel als ‘eenzaam’ beschouwen. Dan kun je natuurlijk altijd nog series zoals Friends en New Girl kijken, maar wij weten niet zeker of dat je gemoedstoestand echt bevordert. Het kijken naar een vriendengroep die leuke dingen doet en drama beleeft, zal je waarschijnlijk doen inzien wat je allemaal mist in het leven. Maar dat is niet voor lang meer, want je kunt nu gewoon een vriend huren!

Vriend huren

In films en series zijn we er weleens mee geconfronteerd. De hoofdpersonage is alleen en heeft behoefte aan sociaal contact, dus besluit ‘ie online mensen te betalen om met diegene wat te gaan doen. Of de hoofdpersonage stelt zichzelf beschikbaar om in te huren als vriend. Nu is dit toch echt werkelijkheid geworden, want op de site Rent a Friend kun jij namelijk jezelf beschikbaar stellen als vriend, of iemand inhuren! Is toch goud?! Ben je nooit meer alleen en dat voor een paar knaken.

Rent a Friend

We zullen wel meteen dat op hol geslagen koppie van je een halt moeten toe roepen. De dienst is exclusief om dingen te doen en daar valt seks en daten dus niet onder! Zo kun je met de dienst iemand inhuren om mee naar de film te gaan, wat te drinken of bijvoorbeeld een hapje te eten! Maar het verleent zich ook ideaal om bijvoorbeeld muzieklessen van iemand te krijgen, eigenlijk alles wat je maar nodig hebt van een persoon kan je inhuren. Eigenlijk heb je geen vrienden meer nodig met deze dienst!

Hoe het werkt?

Je vult de locatie in waar je iemand wilt inhuren en er komt vervolgens een lijst met beschikbare ‘vrienden’ tevoorschijn. Hier zul je foto’s en de interesses van diegene zien, zodat jij met uiterste precisie dé perfecte vriend kan selecteren. Als je contact wilt opnemen met je vriend, dan zul je jezelf wel eerst moeten registeren op de site en een kleine contributie betalen. Uiteraard kan je jezelf ook opgeven als vriend! Je zult er dus wel voor moeten betalen, maar de meeste ‘vrienden’ rekenen er zo’n 9 euro per uur voor.

De dienst is er voor iedereen die weleens een vriend kan gebruiken. Misschien moet je even je ei kwijt en heb je een luisterend oor nodig, en wil je dat liever niet bij je eigen vrienden doen. Of je hebt gewoon echt even niemand om ergens mee naartoe te gaan. We zijn allemaal opzoek naar sociaal contact, en tegenwoordig is niemand graag alleen, dusja waarom zou je dan niet Rent a Friend gebruiken?