Drones heb je tegenwoordig in allerlei maten en vormen. Zo zijn er tegenwoordig drones in de vorm van een kleine vogel, maar zijn we nu wel de vetste drone tegen gekomen: een vlammenwerper drone. Dat lees je goed ja! Deze drone heeft een werkende vlammenwerper geïntegreerd en daarmee is het ontzettend leuk speelgoed.

Vlammenwerper drone

Een drone met een vlammenwerper, hoe verzin je het? We weten niet helemaal wat het nut er nou precies van is, maar dat maakt eigenlijk ook geen ene reet uit! Het is namelijk speelgoed van de bovenste plank. Een beetje dingen in vuur en vlam zetten vanuit de lucht. Alsof je een soort van kleine draak bestuurt. Wel raden we aan deze vlammenwerper drone ver uit de buurt van kinderen te houden, maar dat hoefde we jou eigenlijk niet te vertellen natuurlijk.

TF-19 Wasp

Heb jij al een mooie drone, maar wil je er heel graag een vlammenwerper bij? Dan hebben we goed nieuws voor je! Je hoeft namelijk niet een hele nieuwe drone te kopen. De TF-19 Wasp – de vlammenwerper – kan je namelijk gewoon los kopen en monteren aan elke drone met een laadvermogen van 2,2 kg of meer. Met de tank van één liter kan je zo’n 100 seconden vuur spuwen. Middels de betrouwbare plasmaboogontstekingssysteem verzorgt deze vlammenwerper een vuurstraal van een kleine 8 meter, ver genoeg om van een veilig afstand dingen in de fik te zetten dus!

De TF-19 Wasp is gemaakt van een lichtgewicht koolstofvezelframe, waardoor je nog beter door de lucht kan vliegen en een langere vliegtijd hebt. In de Verenigde Staten valt deze drone nog binnen de juridische restricties. Het wordt namelijk niet gezien als wapen, maar voordat je het ding besteld raden we je wel aan om eerst even te kijken of je deze vlammenwerper drone wel in Nederland mag gebruiken. De drone komt wel met een pittig prijskaartje, namelijk 1.499 dollar.