Other

Geniaal: Man verwezenlijkt zijn dromen met een visplek in de woonkamer

Visplek in de woonkamer

Een visplek in de woonkamer? Dit klinkt misschien een beetje onwerkelijk, maar niks is minder waar! Een man uit Oklahoma heeft namelijk een huis op een vijver gebouwd. De woning op palen staat op naam van Paul Phillips, een aannemer van Skiatook Oklahoma. De man heeft genoeg centjes bij elkaar gesprokkeld om een droomhuis neer te zetten dat op z’n zachtst gezegd een beetje ‘ongebruikelijk’ is. Ooit gedacht aan een visplek in de woonkamer?

Visplek in de woonkamer

Paul houdt, net als veel volwassen mannen, van vissen. Deze passie bracht hem echter tot een geniaal idee. In feite houdt hij er namelijk zo van, dat hij zijn huis bouwde boven een op maat gebouwde vijver. Daarna besloot hij dat vissen vanaf de veranda niet genoeg was. Paul zei, en wij citeren: “Vissen van je achterterras is geweldig en zo, maar wat als je het in je woonkamer zou kunnen doen?”. Met dit in gedachten heeft Paulus dat voor elkaar gekregen. Hij creëerde een gat in zijn woonkamer. Haak, lijn, zinklood en aas. Nu kan Paul gaan vissen terwijl hij eten kookt of wil koken, terwijl de televisie ook gewoon aan kan natuurlijk.

Bekijk de video hieronder van Paul en zijn glorieuze huis.

Watch on YouTube

De reden waarom Paul zijn eigen huis met een visstop in de woonkamer wilde hebben, is niet alleen vanwege zijn liefde voor vissen. Het begon allemaal omdat hij aan het Oolaga meer aan het vissen was en werd verteld dat hij niet op die locatie kon vissen. Daarom besloot Paul dat hij zijn eigen visgat zou creëren, waar niemand hem kon vertellen wanneer of waar hij wel of niet kon vissen.

Droom die uitkomt

Velen van ons dromen van het hebben van een plaats op een meer, of zelfs het hebben van uw eigen gevulde vijver. Maar wie droomt er nu over om een huis in een vijver te planten en dan ook nog een gat in de woonkamer te laten? Het antwoord is natuurlijk simpel: ‘Alleen zij die een lijn willen neerzetten wanneer ze maar willen. Nu maar hopen dat er verder niks anders door dat gat komt!