Will Smith heeft samen met zijn vrouw weer een dikke villa op de kop weten te tikken. Het stel is lekker bezig, want dit is alweer het negende pand dat ze aan hun lijst van eigendommen kunnen toevoegen. Deze villa behoort absoluut wel tot één van de mooiste woningen die ze in bezit hebben.

Will Smith koopt dikke villa in het welbekende Hidden Hills

Wanneer Will Smith een huis koopt, dan doet-ie dat natuurlijk goed. De nieuwe miljoenenvilla van Will Smith heeft dan ook een prachtig uitzicht over de San Fernando Valley. Maar voor schoonheid hoeft de acteur niet per-sé naar buiten te kijken. Het interieur is namelijk van zichzelf ook bijzonder mooi. Het huis kent een inrichting met veel zachte tinten, daardoor heeft de woning een klassieke, stijlvolle en rustgevende uitstraling.

Miljoenenvilla will smith

Een enorme villa vol met luxe en prachtige details

De hele villa van Will Smith is voorzien van een prachtige houten keuken met kookeiland en een bar, een enorme inloopkast, zes slaapkamers met on-suite badkamers en niet te vergeten een geweldig zwembad. In de laatste jaren is de acteur flink aangekomen, inmiddels is Will Smith hard aan het trainen om die overtollige kilo’s kwijt te raken. Dat kan hij in zijn nieuwe huis doen op de tennisbaan met basketbalveld of natuurlijk in zijn eigen gym.

Nieuwe villa will smith Miljoenenvilla will smith

Het pittige prijskaartje van de nieuwe villa van Will Smith

Maar deze prachtige villa van Will Smith mag natuurlijk wat kosten. Het koppel legde maar liefst 9.7 miljoen euro neer voor hun nieuwe stulpje. Hiervoor krijgen ze natuurlijk alle luxe, pracht en praal in hun favoriete regio. In 2003 kochten de Smiths namelijk hun eerste huis in Hidden Hills. Die enorme woning is inmiddels overgenomen door zoonlief Jaden Smith.

miljoenenvilla will smith

Heb je nog niet genoeg van Will Smith? Deze 5 films met Will Smith moet je echt gezien hebben. Hiermee heb je gegarandeerd uren kijkplezier!