Soms kan je je even laten gaan en vliegen de kilo’s erbij op. Ook filmster Will Smith had last van deze overtollige kilo’s. Will Smith kondigde een paar weken geleden aan dat hij klaar is voor een transformatie: hij wil van vet naar fit. Gedurende dit proces neemt hij zijn volgers mee neemt in zijn strijd tegen de overtollige kilo’s.

Will Smith is flink aan het afvallen

Will Smith staat meestal wel afgetraind en fit op de set. Anno 2021 is dat wel eventjes anders. De acteur had de afgelopen tijd veel stilgezeten en de kilo’s vlogen er mondjesmaat bij op. Will Smith had er genoeg van en besloot dat het tijd werd voor een transformatie. Drie weken na die beslissing deelt hij een eerste update. En we moeten toegeven dat Will Smith in slechts een korte tijd al een stuk beter uit ziet en een behoorlijke transformatie heeft doorgemaakt. Hij bewijst hiermee dat je met een goede dosis motivatie en de juiste middelen heel wat teweeg kunt brengen in minder dan een maand tijd.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

Will Smith deelt zijn transformatie

Zijn hele Instagram staat in het teken van afvallen en goed eten, maar daar blijft het niet bij. Will Smith gaat zijn transformatie delen op Youtube. De acteur wordt namelijk de gehele periode gevolgd door een camerateam. Hij wil hiermee een statement maken dat iedereen die vervelende kilo’s heus wel kwijt kan raken, als je er maar wel wat voor doet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)

‘Best Shape of My Life’

In de docu ‘Best Shape of My Life’ gaat Will Smith de strijd aan tegen de overtollige kilo’s. Als het goed is zien we in zes afleveringen stap voor stap hoe de acteur zijn wasbordje terugkrijgt. “Ik hou van dit lichaam“, zei Smith in het aankondigingsbericht van de show, “maar ik wil me gewoon beter voelen. Geen muffins meer voor mij om middernacht, daar stoppen we nu mee. Het is tijd om in mijn beste vorm ooit te komen“. Wij zijn benieuwd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)