Vrouwen versieren is een ding, maar als het je is gelukt om een relatie op te bouwen met de vrouw van je dromen dan begint pas het echte werk. De vraag is namelijk hoe je de relatie spannend en uitdagend houdt. Helaas is daar geen vaststaand recept voor te geven. Niet iedereen is hetzelfde en dus is vaak een kwestie van uitproberen. Wat wel werkt is het duidelijk maken dat ze echt jouw nummer een is. Om je alvast wat inspiratie te geven vertellen we je wat de beste tips zijn om jouw liefde te tonen.

Een verrassing is altijd goed

Als er iets is waarmee je jouw waardering kunt laten zien is het wel door middel van een cadeautje. Dat betekent niet dat je altijd flink hoeft uit te pakken, in veel gevallen gaat het om het gebaar. Daar staat tegenover dat je wel moet voorkomen dat het te goedkoop wordt. Het kan dus van alles zijn, van een spontaan bloemetje tot een weekendje weg. Het belangrijkste is dat het gemeend is en niet als goedmakertje. Time het moment dan ook goed.

Quality time

Een cadeau is leuk, maar wat nog beter werkt is gewoon aandacht. Zeker als je beiden een druk leven hebt zijn de momenten die je echt samen door kunt brengen zeldzaam. Niets werkt beter dan het geven van aandacht. Dat betekent niet dat je altijd moet gaan uiteten, soms is het net zo waardevol om het thuis gezellig te maken en samen naar Netflix kijken. Uiteindelijk gaat het om quality time.

tekenen dat je gedumpt gaat worden

Wees spontaan

Ben je echt door al je ideeën heen, verras haar dan gewoon met iets kleins. Juist het spontane karakter van een verrassing kan voor wonderen zorgen. Dat kan al iets onbenulligs als een klein briefje zijn waarop je schrijft dat je van haar houdt of een spontaan appje als ze aan het werk is. Zulke spontane acties worden zeker gewaardeerd.

Zorg dat je haar steun en toeverlaat bent

Als er een ding belangrijk is in je relatie, dan is het wel de manier waarop je elkaar ondersteund. Dat betekent niet alleen ondersteunen in haar carrière, maar ook in het huishouden. Je laat haar op die manier zien dat je er voor haar bent, ook als het je even minder goed uitkomt. Er is namelijk nooit een reden waarom je haar niet kan laten weten dat ze belangrijk is voor je. Dat geldt natuurlijk ook als ze even in een dipje zit. De sleutel tot een succesvolle relatie is juist je vermogen om empathie te tonen.

Een compliment werkt altijd

Niets werkt beter dan een oprecht en eerlijk compliment. Het zorgt ervoor dat zij zich geaccepteerd en gewaardeerd voelen. Terwijl je als man nu wellicht denkt dat een compliment altijd betrekking moet hebben op haar uiterlijke verzorging, zijn er juist veel meer zaken die je kunt gebruiken om een compliment te geven. Zo kun je haar persoonlijkheid en vaardigheden net zo goed gebruiken. Heeft ze een bepaald doel bereikt of heeft ze een andere baan gekregen, complimenteer haar dan met haar doorzettingsvermogen. Als zij ziet dat je trots bent op haar, zal ze je gegarandeerd daarvoor belonen en laten blijken dat jullie relatie goed zit.