Versieren begint met het achterlaten van de eerste indruk. Zit dat goed, dan is het een kwestie van scoren. Het nadeel is alleen dat je niet van te voren weet waar een vrouw de man op ‘scant’. Toch wordt de eerste indruk bepaald door een aantal essentiële zaken waar elke vrouw op let. Geef aandacht aan de onderstaande punten en je eerste indruk zal verpletterend zijn.

Je handdruk

De handdruk is het eerste fysieke contact met het andere geslacht. Mocht je nu denken dat het alleen een simpel begroetingsritueel is, dan hebt je het fout. De vrouw haalt heel veel informatie uit de handdruk. Hanteer als stelregel dat een soft handje je niet veel verder gaat helpen. Je handdruk mag best stevig zijn, maar overdrijf het niet. Wees vriendelijk, direct en geef een goede handdruk zonder dat ze zich hoeft af te vragen of haar hand nog vast zit aan haar arm.

De succesfactor pur sang: je ogen

Vrouwen houden van een man die oogcontact maakt. De ogen zijn de spiegel van de ziel en dus wil een vrouw dat je haar rechtstreeks aankijkt. Doe je dat, dan ben je opeens stukken aantrekkelijker. Doe dat wel subtiel zodat ze niet gelijk de indruk krijgt dat er iets mis is met je. Nog een tip: zit je met een mooie dame gezellig te tafelen, ga dan niet elke vrouw die voorbij loopt aandachtig bestuderen. Je oogcontact moet op dat moment gereserveerd zijn voor je date.

kosta_williams_42161346_1945169052453924_6803266285146694153_n

Succesfactor 2: je armen

Bovenarmen zijn net als de handdruk een teken van mannelijkheid. Dat wil niet zeggen dat je vol overgave je biceps moet gaan showen, maar een vrouw vindt het prettig om vastgehouden te worden. Zorg dus voor een sportieve en fitte uitstraling en laat zien dat je jouw persoonlijke verzorging serieus neemt.

Be a gentleman (zonder te overdrijven)

Een echte gentleman weet zich te gedragen en nog belangrijker: hij weet wat er van hem wordt verwacht. Je hoeft dit natuurlijk niet te overdrijven, maar let op de details. Een stoel aanschuiven is leuk, de deur voor haar open houden ook, maar veel belangrijker zijn je tafelmanieren. Begroet haar vriendinnen op een beleefde manier, bij voorkeur door te gaan staan. Ook belangrijk: eet met je mond dicht. De rekening betaal jij natuurlijk, maar ga hier geen discussiepunt van maken. Probeer dus in alles een goede balans te vinden.

Dance skills

Vrouwen letten op tal van zaken en je lichaamstaal is er een van. Niet alleen je lichaamshouding is bepalend, ook hoe je beweegt en danst. Nu weten we ook wel dat niet iedereen het talent van Fred Astair of Justin Timberlake heeft, maar dat is ook geen vereiste. Met een behoorlijk dosis swag kom je ook al een heel eind. Met andere woorden: play it cool! Veelal is het bewegen op de maat al voldoende. Zijn je vrienden al helemaal geen dansers, dan is het helemaal makkelijk. Jouw moves zien er dan opeens stukken beter uit. Aan de andere kan een vrouw afkappen op de afwezigheid van danstalent in je vriendengroep.

kosta_williams_31711551_168065460526729_3912116178977292288_n

Schoenen maken de man

Vrouwen houden van verzorgde mannen en de schoenen laten haar weten hoe het daarmee staat. Dat geldt overigens niet voor elk moment van de dag. In je stamkroeg zal ze om 02.00 uur echt niet belangstellend kijken naar je schoenen. Ga je echter uit eten, dan is de kans groot dat ze niet alleen let op de kleding die je draagt, maar op je schoenen. Nette en verzorgde kleding mag belangrijk zijn, maar het zijn de schoenen die de eerste indruk bepalen.

Wees zelfverzekerd, maar niet jaloers

Waar mensen komen wordt gecommuniceerd. Dat betekent dus ook dat je de kans loopt dat de dame waar jij je oog op hebt laten vallen, in gesprek kan raken met een andere man. Dat heb je twee opties. Je kunt natuurlijk niks doen en hopen op een wonder. De kans is in dat geval groot dat ze jouw stilte zal opvatten als een gebrek aan interesse. De andere optie is dat je duidelijk laat zien dat je erg geïnteresseerd bent in haar. Voorkom in dat laatste geval dat jouw gedrag als een vorm van jaloezie wordt gezien. Wees dus zelfverzekerd en wees niet opdringerig. Ook hier is dus het motto: play it cool!

Zij bovenstaande tips niet voldoende om eindelijk die ene dame te veroveren, check dan deze tips om je scoringvermogen te vergroten.