Fans van de hitserie The Witcher kunnen dankzij deze video eens even achter de schermen kijken. In de Six days of Witchmas kunnen fans van de serie zes dagen lang stemmen op wat ze te zien krijgen op sociale media. Dit keer is er gekozen voor een bloopers-video, die een paar hilarische momenten uitlicht.

Bloopers uit The Witcher

Video’s van bloopers zijn eigenlijk altijd leuk. Het geeft je niet alleen een beeld achter de schermen, maar laat je ook zien dat de acteurs ook maar gewoon mensen zijn. Én wat er allemaal mis kan gaan tijdens een opname. Een tekst vergeten, een stunt die verkeerd gaat of een paar dat op de achtergrond aan het poepen is. Nee, opnames gaan bijna nooit in één keer goed en het gaat vaak fout. Deze bloopers uit The Witcher laten onder anderen Henry Cavill zien, die laatst gewond is geraakt. Want hoe mythisch en heldhaftig je rol ook is, de acteur blijft altijd een persoon waar veel mis bij kan gaan.

Goede omgang met de fanbase van The Witcher

Netflix weet wel hoe ze de fans van The Witcher moeten vermaken. Met de actie van Witchmas, waarbij via Twitter dus bloopers worden gedeeld met de fans, zijn we namelijk nog niet klaar. Eerder hadden ze al een grappige video gemaakt om de kijkers een vrolijk kerstfeest te wensen. Hierbij waren fragmenten uit The Witcher zo samengesteld en bewerkt dat het leek alsof de personages in de serie één groot kerstfeest aan het vieren waren. Lekker om in de stemming te komen en grappig om naar te kijken. Ook leuk om de fans een beetje bezig te houden in de kerstvakantie.

Benieuwd naar The Witcher seizoen 2? Die komt ergens in het nieuwe jaar op Netflix te staan, dus dan hebben we nog iets om naar uit te kijken.