De opnames van het tweede seizoen van The Witcher zijn in volle gang. Helaas gaat het niet allemaal zoals de bedoeling is. Tijdens het filmen van een stunt heeft hoofdrolspeler Henry Cavill zichzelf flink bezeerd. Hierdoor kan hij er een tijdje niet bij zijn. Slecht nieuws voor Cavill, gelukkig voor ons hoeven de opnames niet stilgelegd te worden.

Henry Cavill raakt gewond tijdens opnames The Witcher

Tijdens de stunt hing hij zes meter hoog in een boom. Wat er precies misging, is niet duidelijk. Volgens de regisseurs is hij niet gevallen, maar door iets geraakt. Hij moet de opnames tijdelijk missen, omdat hij volgens bronnen niet goed meer kan lopen. Dat gaat helemaal moeilijk met zijn zware pantser. Nog een domper dus voor de al vertraagde opnames van het tweede seizoen van The Witcher. De rest kan, uiteraard na de feestdagen, wel weer gewoon door filmen.

The Witcher Henry Cavill

The Witcher seizoen 2

The Witcher is één van de grootste series op Netflix, daarom is het balen voor de streamingdienst dat seizoen 2 opnieuw vertraging heeft opgelopen. De release staat ergens in 2021 op de planning. Het verschil met seizoen 1 is dat de verhaallijnen meer chronologisch lopen en dat er hoogstwaarschijnlijk meer Witchers te zien gaan zijn. Dit is wat we tot nu toe over The Witcher seizoen 2 weten.

The Witcher Henry Cavill gewond geraakt

Spin-off: Blood Origin

Naast dat er een seizoen 2 van The Witcher aan komt, kunnen we ons ook verheugen op een spin-off van de hitserie. Waarschijnlijk wordt ergens in 2022 de spin-off Blood Origin gereleased. In deze serie gaan we nog verder terug in de tijd en gaat over geen één van de personages die we al kennen van de serie. Toch is er bevestigd dat de twee series met elkaar te maken hebben.

Genoeg om naar uit te kijken dus. Hopelijk is Henry Cavill snel weer de oude en kunnen de opnames met hem worden hervat. Des te sneller ze weer volledig kunnen draaien, des te eerder wij de geweldige serie kunnen bingen.