Het is bijna december en voor sommige mensen betekent dat al dat kerst weer leeft. In elk geval voor Netflix, want die komt met een promo waarin scènes uit The Witcher in een opvallende kerstsaus zijn ondergedompeld.

In de kerststemming met The Witcher

Eén van de grootste verrassingen van de afgelopen tijd is toch echt de serie The Witcher. Henry Cavill speelt hierin de rol van Geralt van Rivia, een ‘witcher’ die als buitenstaander van de samenleving monstert verslaat. De serie was gebaseerd op een aantal games, maar heeft nu niet alleen meer gamers, maar ook serie-bingers in z’n greep. Het wachten is dan ook op seizoen 2 van de serie. Netflix speelt handig in op de grote vraag naar nieuw The Witcher-materiaal. Speciaal voor de feestdagen heeft de streaminggigant namelijk een nieuwe promo ontwikkeld.

The Witcher

Geralt van Rivia en kerstverlichting

In de promo zijn de meest spraakmakende en speciale momenten uit het eerste seizoen van The Witcher opgenomen. Veldslagen, monsters die worden afgeslacht en de nodige magie die wordt gebruikt zien we allemaal terug in de promo. Dat gaat dan weer gepaard met kerstmuziek, kerstverlichting en elvenmutsen. Vooral de muziek zorgt ervoor dat je de serie en de scènes uit de serie opeens met hele andere ogen bekijkt.

Seizoen 2 van The Witcher

Geinig, die kerstspot van The Witcher. Toch hebben échte fans het liefste dat seizoen 2 er aan zit te komen. De serie heeft een 8.2 als IMDb-score. Gaat seizoen 2 dat overtreffen? Dat blijft de vraag. We weten in elk geval dat Kristsofer Hivju (Tormund in Game of Thrones) een rol zal gaan spelen in het tweede deel. Geralt, Yennefer en Ciri zien we (uiteraard) ook allemaal terug in het vervolg van de serie. De precieze release laat nog even op zich wachten. Lockdowns en besmettingen zorgen er namelijk voor dat de opnames af en toe worden uitgesteld of verplaatst. In elk geval is Netflix alle fans van The Witcher niet vergeten. Dat blijkt wel uit het kerstspotje.

Zin om nu in een nieuwe Netflix serie te duiken? Check dan Barbarians, dat minstens even vet is (en waarvan ook een tweede seizoen is bevestigd!).