Steeds meer mensen kennen Olivier Richters, misschien nu wel beter bekend als ‘The Dutch Giant’. Deze titel maakt hij zeer zeker waar met zijn lengte van 2,18m en mega gespierd.  Hij is een Nederlandse bodybuilder, acteur, model, YouTuber en een mediaberoemdheid. Vandaag stellen wij hem wat beter aan je voor en vertellen we je het vermogen van Olivier Richters.

Olivier is te zien in de nieuwe film van Indiana Jones

Nederland mag wel even heel trots zijn op Olivier, hij gaat namelijk meespelen in het langverwachte vervolg van de nieuwste Indiana Jones film. De Nederlander speelt in deze film met grote namen als Harrison Ford en Mads Mikkelsen. “Een hele aardige man is Harrison Ford”, vertelt Olivier aan Veronica Magazine. “De eerste keer dat ik hem ontmoette, maakte hij meteen een grap. Hij keek naar mij omhoog en hij zei: ‘I quit’, zo van: tegen jou wil ik het niet opnemen in deze film.”  Ondertussen is de 32-jarige Hilversummer alweer een aantal maanden bezig met de film. De nieuwste Indiana Jones film is ergens in 2022 te verwachten. Met de verdiensten uit deze film kan Olivier Richters zijn vermogen alleen maar meer doen laten toenemen.

De film- en bodybuildingcarrière van Olivier Richters

Olivier begon met bodybuilding op de middelbare school. Tot vandaag beoefent hij deze sport nog steeds, zij het niet in competitieverband. Leuk feitje: Olivier heeft het Guinness World-record van langste bodybuilder ter wereld op zijn naam staan. Hij is online ook erg actief als fervent fitnessfanaat en deelt graag zijn tips met jonge bodybuilders.

Naast zijn bodybuilder carrière is Olivier ook bekend fitnessmodel. Zo heeft hij op verschillende covers gestaan van onder andere: Men’s Health, Beau Monde en vele andere. Met zijn groeiende bekendheid is Olivier nu ook een heuse ‘influencer’. Hij deelt foto’s en video’s van zijn dagelijks leven en natuurlijk veel fitness, lifestyle en workouts.

Zijn echte acteer debuut maakte hij in 2018 in de film genaamd ‘Ravers’. Een jaar erna speelde hij in een korte film met de naam ‘Nailed’. Maar zijn populariteit begint nu echt vorm te krijgen met rollen in ‘The Black Widow’, ‘The King’s Man’ en ‘The Electrical Life of Louis Wain, die dit jaar uitkwam. Volgend jaar is hij dus te zien in Indiana Jones 5. Een film waar wij met smart op zitten wachten. De kassa is dus aan het rinkelen en dat komt het vermogen van Olivier Richters alleen maar ten goede.

Ook nog eens zijn eigen online supermarkt

Olivier Richters is in 2013 zijn eigen online supermarkt Muscle Meat gestart, dat allerlei soorten kant-en-klare, maar verse diepvries producten verkoopt. Denk hierbij aan vlees, vis, groeten, aardappelen, rijst en supplementen. Boodschappen versturen via de post was echt iets nieuws in het begin van Muscle Meat. Het bedrijf begon met vier diepvries producten, ondertussen hebben ze ruim 250 producten in de webshop. Muscle Meat heeft een hoge klanttevredenheid en ook zijn vriendin Desiree is werkzaam in het bedrijf.

Wat is het vermogen van Olivier Richters?

Met alle inkomsten uit zijn bedrijf en zijn acteerwerk heeft het vermogen van Olivier Richters (net als hijzelf) flink kunnen groeien. De schattingen van het vermogen van Olivier Richters lopen uiteen. Zo schat Celebsagewiki zijn vermogen tussen de één en vijf miljoen dollar, schat Starktimes zijn vermogen op 5.5 miljoen dollar en Hoodoochild en Latestceleb schatten zijn vermogen zelfs op een dikke negen miljoen dollar. Al met al zit de boomlange bodybuilder er dus warmpjes bij. En wij hebben zo’n vermoeden dat hij zijn vermogen met zijn groeiende status als acteur alleen maar meer kan doen toenemen.