Eddie Hall heeft door de jaren heen een indrukwekkend vermogen opgebouwd. Dat komt natuurlijk voornamelijk door zijn deelname aan de ‘Strongest Man’-competities in Engeland. Zijn grote succes in die wedstrijden zorgde ervoor dat hij populairder werd en daardoor ook rijker.

Eddie Hall, de sterkste Engelse man

De prestaties in de Strongest Man-competities zijn altijd bruut. Zelfs degenen die zich kwalificeren en vervolgens laatste worden, zetten indrukwekkende prestaties neer. Eddie Hall heeft de wedstrijden door de jaren heen meerdere keren gewonnen. Vijf keer won hij de British Strongest Man, en de UK Strongest Men wedstrijd maar liefst zes keer.

In de competities waar hij aan meedeed won hij steeds tussen de 80.000 (zo’n 93.000 euro) en de 100.000 pond (zo’n 117.000 euro). Dat was afhankelijk van de plek waar hij eindigde in de wedstrijden. Verbrak hij een record? Dan kreeg hij vaak ook nog een bonus. Naast het feit dat het megavet is om zo’n Strongest Man-competitie te winnen, is het dus ook nog eens heel goed voor je bankrekening.

Krachtpatsers in Hollywood

Het winnen van de wedstrijden is niet de enige manier waarop Eddie Hall aan zijn vermogen is gekomen. Daarnaast speelde hij namelijk ook in Transformers: The Last Night. Op zijn IMDb-pagina is ook te zien dat hij is betrokken bij de film Rotten en de film Winter’s Inferno. Wat dat betreft is hij niet de enige krachtpatser die het probeert te maken in de filmwereld. We schreven namelijk eerder ook al over The Dutch Giant. Die Nederlandse reus scoorde een grote rol in de film Badlands. Ook is hij te zien in Black Widow en de nieuwste The King’s Man.

Dit is het vermogen van Eddie Hall

Uiteindelijk heeft Eddie Hall met zijn competitiekunsten, acteerwerk én een rol als sportverslaggever, een indrukwekkend vermogen opgebouwd. In totaal komt zijn vermogen namelijk neer op zo’n 5 miljoen pond. Omgerekend is dat zo’n 5.9 miljoen euro.