Vanavond staat de laatste aflevering van Veronica Inside op het programma. Na jarenlang slap lullen over voetbal komt er nu toch een einde aan het succesvolle programma. Gelukkig hoeven we de mannen niet te missen, want ze gaan aan de slag met een dagelijkse talkshow. In de afgelopen jaren hebben de VI-mannen aardig wat flappen in de wacht gesleept. We zetten de verdiensten van het trio op een rijtje. Dat zijn nog eens bakken met geld!

Zoveel geld hebben de VI-mannen door de jaren heen verdiend

Na maar liefst 22 jaar stopt Voetbal International, Voetbal Inside, Veronica Inside of hoe je het dan ook mag noemen. Het trio Derksen, Genee en Van der Gijp hadden genoeg van het kijken van saaie wedstrijden: “Ik kan Willem II-RKC een keertje overslaan,” vertelt Johan in gesprek met AD. Eigenlijk ging het de laatste jaren al meer over bijzaken dan echt over voetbal. Die bijzaken worden in hun nieuwe dagelijkse talkshow veel belangrijker. Hierin bespreekt het trio op eigenwijze de gebeurtenissen van de dag. We zijn dus nog lang niet van ze af! Door deze talkshow kunnen de VI-mannen weer wat geld op de rekening bijschrijven, alsof ze al niet genoeg hadden.

Het vermogen van Wilfred Genee

De presentator is misschien wel het hart en de beste onderhandelaar van de VI-mannen. Wilfred Genee doet naast zijn werk op TV namelijk ook veel dingen op de radio voor Veronica en BNR. Ook heeft hij het hoogste salaris bij Talpa weten af te dingen. Dankzij dat fikse salaris ligt het vermogen van Wilfred Genee op een dikke 1,8 miljoen euro. Oh, en over dat salaris gesproken… Daar kunnen de mannen aardig ruzie over maken, zelfs op live tv!

Het vermogen van René van der Gijp

René van der Gijp is veruit de rijkste lid van de VI-mannen. Dat komt mede door zijn goede vastgoedinvesteringen. Zo heeft René van der Gijp bijvoorbeeld een fraai appartement aan de Nederlandse kust. Daarnaast heeft hij nog een flink zakcentje verdiend met voetbal en zijn job op TV. Al met al komt het vermogen van René van der Gijp op een mooie 3,5 miljoen euro. Lekker man!

Het vermogen van Johan Derksen

De oude bromsnor zit er dankzij 22 jaar televisie ook hartstikke warmpjes bij. De 72-jarige analist denkt nog lang niet aan ophouden, maar doet alles op zijn eigen manier. Bijna dagelijks is hij te horen op de radio én binnenkort dus ook op TV. Daarnaast runt hij ook nog eens een theatertour, en dat allemaal op die leeftijd. Het vermogen van Johan Derksen wordt geschat op 1 miljoen euro. Dat had veel meer kunnen zijn als hij niet de helft van zijn salaris schonk aan het goede doel!