We zien hem elke maandag en vrijdag aan tafel bij Veronica Inside, maar in zijn vakantie brengt René van der Gijp zijn dagen door in een luxe appartement in Scheveningen.

René van der Gijp is een tv-icoon

Voetballiefhebber of niet, iedereen kent René van der Gijp. Samen met Johan Derksen en Wilfred Genee vormt hij al jaar en dag een geweldig trio. Alhoewel hij best aardig verdiende in zijn tijd als proefvoetballer, schrijft hij jaarlijks nog een dik salaris bij. De mannen van VI verdienen namelijk dik aan het programma. Het programma is dan ook een genot om naar te kijken, al vindt niet iedereen dat.

appartement René van der Gijp

Vakantie vieren in Scheveningen

Normaliter spendeert René van der Gijp de zomerdagen in zijn luxe appartement in Scheveningen. Al had hij daar afgelopen zomer, met de dagelijkse talkshow Oranjezomer, niet zo veel vrije tijd om in Scheveningen door te brengen. Toch hoopt hij komende zomer vast en zeker wat dagen door te brengen in zijn appartement aan zee. Wij zouden het ook wel weten, dit uitzicht verveelt nooit.

Appartement René van der Gijp

Het luxe appartement aan zee van René van der Gijp

Tijdens de (enkele) warme Nederlandse zomerdagen is Rene van der Gijp te vinden in zijn luxe appartement in Scheveningen. Vanuit deze woning heeft hij uitzicht op de boulevard, de zee én de Pier van Scheveningen. De voetbalanalist kocht het strandhuis in 2013 samen met zijn toenmalige vriendin en nu vrouw Minouche. Sindsdien heeft hij er een hoop aan laten doen om het nog een beetje luxer te maken. Hij moet namelijk wel in alle luxe kunnen zitten, want voetbal kijken is nou eenmaal zijn werk – heerlijk.

appartement René van der Gijp

Het appartement van René van der Gijp is groot genoeg voor z’n tweetjes. In een ruime eet-/woonkamer kijkt hij met uitzicht op de zee zijn dagelijkse potjes voetbal. Daarnaast slapen ze in een ruime slaapkamer met badkamer en is er ook nog plek voor een kantoor. Even bijkomen? Dat kan op het balkon met uitzicht op het strand of op het terras met uitzicht op de duinen. Is dat even genieten!

Appartement René van der Gijp

Klik op deze link voor meer beelden en informatie.