De actrice Vanessa Hudgens verscheen de afgelopen tijd meerdere keren op het witte doek. Daarnaast plaatste de bloedmooie dame een aantal uitdagende foto’s op haar sociale media.

Wie is Vanessa Hudgens?

De 33-jarige actrice kun je misschien kennen van haar rollen in High School Musical, The Suite Life of Zack and Cody en Asking for It. Daarnaast kun je haar kennen van meerdere muziekalbums. Zo heeft Vanessa onder andere gezongen met BeyoncéHugh Jackman en Zac Efron. De brunette is één van de grootverdieners van de muziek- en filmindustrie. In 2007 stond Vanessa in de Forbes’ Richest List en was ze dat jaar ook een van de Young Hollywood’s Top Earning-Stars. Een jaar later stond ze twintigste in de lijst van grootverdieners onder de dertig, met een geschat vermogen van een dikke drie miljoen dollar. Verder is Vanessa Hudgens druk aan het ondernemen. Ze is namelijk mede-eigenaar van Caliwater en Knowbeauty en lanceerde ze onlangs haar eigen bikinilijn.

Vanessa Hudgens trakteert ons met pikante foto’s

De brunette heeft een lichaam om trots op te zijn en dat laat ze maar al te graag zien in haar recente Instagram-foto’s. De afgelopen dagen plaatste ze geregeld foto’s op haar Instagram met een wel erg diep decolleté. Zo verscheen ze bij de MTV Awards in een erg laag uitgesneden jurkje. Een paar uur later zette Vanessa een close-up op haar account. “Kan je net zo goed alles van dichtbij bekijken”, schrijft de 33-jarige brunette bij de foto. Wat ons betreft absoluut geen straf. We houden je niet langer in spanning. Bekijk de foto’s hieronder: