Jay-Z en Beyoncé zijn twee van de bekendste artiesten aller tijden en dat maakt hen samen ook een absoluut powercouple. Gezamenlijk hebben ze ook een behoorlijk dikke bankrekening. En wie er zo warmpjes bij zit hoeft niet echt op de centjes te letten. Dat blijkt maar weer eens, want het stel heeft naar alle waarschijnlijkheid 28 miljoen betaald voor een auto.

’s Werelds duurste auto

Jay-Z en Beyoncé zijn al jaren één van de rijkste koppels op aarde. Beide artiesten hebben een glansrijke carrière en een mooi gezinnetje opgebouwd. Door de jaren heen hebben ze flink wat geld kunnen stacken. Met dat geld hebben ze nu dus (waarschijnlijk) ’s werelds duurste auto gekocht. En wij kunnen je vertellen dat alle tekenen daar op wijzen. De kleur van de auto is namelijk Blue Ivy, net zoals de naam van één van hun dochters. Daarnaast is de koelkast die in de auto zit speciaal ontworpen om Armand de Brignac, het favoriete drankje van Jay-Z, op de perfecte 6 graden te brengen. Ook is meneer Z mede eigenaar van dat merk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce)

Het zou kunnen dat het allemaal stom toeval is, maar er zijn maar drie van deze auto’s gemaakt, dus het is onwaarschijnlijk dat het niet zo is. De fabrikant van de auto wil helaas geen gegevens vrijgeven, dus alles blijft geheim totdat ’s werelds duurste auto daadwerkelijk wordt geleverd. Maar om welke dikke bolide gaat het dan eigenlijk? Want wij kunnen ons niet voorstellen dat een koppel dat een vermogen van 1.9 miljard heeft ‘zomaar’ een luxe auto koopt.

Rolls Royce Boat Tail

Natuurlijk kan ’s werelds duurste auto maar van één fabrikant komen en dat is Rolls Royce. Zij hebben recentelijk namelijk de plannen vrijgegeven voor hun nieuwste bolide, de Boat Tail. Dit 563 pk sterke monster is dus erg luxe uitgerust en, we zeiden het net al, een ingebouwde koelkast, maar ook heeft hij twee krukken en een ingebouwde parasol. Dat mag ook wel, want ’s werelds duurste auto kost maar liefst 28 miljoen dollar. Gelukkig zal dit geen permanente schade aanrichten aan de portemonnee van het duo, als zij überhaupt de nieuwe eigenaren van deze bolide zijn.

's werelds duurste auto

's werelds duurste auto