Vanessa Hudgens flikt het weer: met een serie vakantiefoto’s in een kleine, knalroze bikini doet ze haar volgersbase steil achteroverslaan.

High school crush Vanessa Hudgens is van alle markten thuis

Vanessa Hudgens’ grote doorbraak was de film High School Musical in 2006. De monden van kijkers vielen massaal open toen Vanessa in beeld verscheen. Die high school crush-status weet ze nu nog steeds vast te houden. De brunette heeft sinds de oo’s niet stilgezeten. Zo is de geboren Amerikaanse te bewonderen in Bad Boys for Life en Tick, Tick… Boom!. Ook op muzikaal vlak weet de 33-jarige schone te imponeren. Zo heeft ze gezongen met sterren als: BeyoncéHugh Jackman en Zac Efron. Dat ze met al deze werkzaamheden prima boert, viel wel op te maken toen ze in 2008 twintigste stond in de lijst van grootverdieners onder de dertig jaar, met een geschat vermogen van drie miljoen dollar. Inmiddels wordt haar vermogen geschat op zestien miljoen dollar. Is dat even lekker!

Vanessa Hudgens imponeert in kleine, knalroze bikini

Vanessa Hudgens is niet alleen model, actrice, influencer en zangeres, ze mag ook weervrouw aan haar CV toevoegen. Waarom? Simpel. Met een nieuwe reeks vakantiefoto’s zorgt ze voor tropische temperaturen. “Acqua bambina”, schrijft de oudere zus van Stella Hudgens bij de Instagram-post. Vrij vertaald betekent dat ‘watermeisje’. Een verwoording die wat ons betreft meer dan treffend is. Al watertandend zitten wij hier op de redactie naar de foto’s te kijken. Kijk en laat jezelf omverblazen:

Bovenstaande foto is (gelukkig maar) niet het enige zomerse kiekje wat Vanessa Hudgens met haar volgers deelt. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze?