Cars & Bikes

Unieke Mercedes-Benz CLS BRABUS wordt in Nederland te koop aangeboden

Mercedes Brabus

Een auto zo zeldzaam dat hij bijna mythisch is. We hebben het over de Mercedes-Benz CLS BRABUS SV12S Rocket 800. En raad eens? Eén van deze juweeltjes staat gewoon hier, in ons kikkerlandje, te wachten op een nieuwe eigenaar.

Een zeldzaam meesterwerk op wielen

De CLS BRABUS SV12S Rocket 800 is niet zomaar een auto. Het is nummer 1 van slechts acht ooit geproduceerd. Met een brullende 6.3-liter V12-motor die maar liefst 800 pk levert, is deze wagen een krachtpatser op de weg. En met slechts 11.973 kilometer op de teller, is hij praktisch nieuw. Het exclusieve BRABUS-pakket tilt de auto naar een hoger niveau met sportkatalysatoren, een high-performance remsysteem, speciale ophanging, en onderscheidende exterieurdetails die hoofden doen draaien.

View post on Instagram
 

Luxe en prestaties in harmonie

De CLS BRABUS is een droom voor wie van luxe houdt. Uitgerust met hoogwaardige voorzieningen zoals Distronic Plus afstandscruisecontrol, actieve dodehoekassistent, en een uitgebreid Comand navigatiesysteem, biedt deze auto een rijervaring die zijn gelijke niet kent. Het interieur is een oase van comfort, met luxe leren bekleding en een exclusieve Designo alcantara dakhemel. En laten we niet vergeten dat het een exclusief model is met slechts acht exemplaren wereldwijd, wat het een verzamelaarsdroom maakt.

Exclusiviteit en verzamelaarsdroom

Deze CLS BRABUS SV12S Rocket 800 vertegenwoordigt een zeldzame kans voor autoliefhebbers en verzamelaars. Met zijn ongeëvenaarde luxe, prestaties en exclusiviteit is het niet alleen een auto, maar een waar kunstwerk. Beschikbaar voor € 325.000 netto-export, inclusief een officieel BRABUS certificaat, is dit de ultieme kans om eigenaar te worden van een stukje autogeschiedenis. Mis deze kans niet om één van ‘s werelds zeldzaamste en snelste sedans aan je collectie toe te voegen. Wie weet, misschien word jij de trotse eigenaar van deze legendarische machine.

Daar heb je het, vrienden. De Mercedes-Benz CLS BRABUS SV12S Rocket 800 is een meesterwerk dat klaar staat om de harten van autoliefhebbers in Nederland en ver daarbuiten te veroveren. Zeldzaam, krachtig en luxueus wat wil je nog meer?